Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Playworld Rainbow
Playworld Rainbow
Playworld Rainbow
Playworld Rainbow
Playworld Rainbow
Playworld Rainbow

1 / 6

Playworld Rainbow

266 kr.
Kreativ og fleksibel legeverden. Med bygbare vægge, legeplade, magnetiske forvægge og magneter får barnet de rigtige værktøjer til nemt at komme i gang med at udvikle leg uanset alder. De enkle former og de abstrakte figurer skaber forudsætningerne
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Kreativ og fleksibel legeverden.
Med bygbare vægge, legeplade, magnetiske forvægge og magneter får barnet de rigtige værktøjer til nemt at komme i gang med at udvikle leg uanset alder. De enkle former og de abstrakte figurer skaber forudsætningerne for nemt at opbygge din egen fantasiverden - lille som stor. Måske starter spillet omkring regnbuehuset, men til sidst kan fantasien få verden til at vokse og blive til hvad som helst?

Micki Lekvärld Rainbow indeholder: 5 vægge, 1 figur, 1 dyr, 1 regnbue, 1 skybil, 5 magneter (regnbue, stjernefald, tryllestav, tårn og skyer) og 1 skyformet legeplade i 2 dele i filt.

Produktet er en del af en række forskellige legeverdener og legetøjet, som du kan bygge sammen, udvide og mikse, som du vil. Hvilken verden er den rigtige for dig, og hvad sker der i den i dag? FSC-mærket træ. Micki - Svenskdesignet klassisk trælegetøj af høj kvalitet, der skaber leg og lyst til at opdage siden 1944.

- Alder: Fra 2 år
- Størrelse: 20 x 15 x 23,5 cm ]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme