Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Paw Patrol Sea Patroller

Paw Patrol Sea Patroller
Paw Patrol Sea Patroller
808 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Sea Patroller redningsskib med indtrækbare hjul samt lyd og lys. De modige hvalpe i Paw Patrol har været involveret i eventyr både på land, i luften og i junglen. Nu går de ud på vandet og har naturligvis brug for et nyt hovedkvarter, der passer til missionen. Havpatruljen har både lyd- og lysfunktion og et aftageligt anker. Hvis du ser nogen i en fart, kan du hjælpe en af de to livreddere til at hjælpe, så kan Ryder tage stilling og redde de trængende om bord. Hvis du skubber broen fremad, ruller hjulene ud, og missionen kan fortsætte på land. Båden har plads til to biler, og der er også en helikopterplade til Skye. Ryder og hans ATV omfatter andre køretøjer, og hvalpe kan købes separat. Kræver 3 LR44 batterier inkluderet. Dimensioner ca: 61x20x30 cm (lxbxh). Dette legetøj er ikke lavet til spil i vand.3 +

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .