Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Paw Patrol Ryders Rescue ATV

-63%
175 kr.
Vejledende pris: 467 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Det er på tide at rulle med Ryder på sin rednings ATV med rigtige arbejdshjul til push action! Ryders venstre arme giver ham mulighed for at blive stillbar og slukke for sin Rescue ATV! Saml hver dejlig Paw Patrol karakter og arbejde sammen som et hold! Chase, Marshall, Zuma, Skye, Rocky og Grus har alle transformere biler! Paw Patrol Ryder Rescue ATV kommer til redning af et Ryder Figur 1 Vehicles.Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Grus og Skye, ledet af en teknologisk dygtig 10-årig dreng ved navn Ryder. Med en unik blanding af problemløsende færdigheder, kølige køretøjer og Masser af søde duer humor, Paw Patrol arbejder på high-stakes rednings missioner for at beskytte Adventure Bay samfund! Fremstillet af hård plast, Originalprodukt fra Spin Master, Trillebør, Advarsel !! Ikke egnet til børn under tre år!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .