Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Party Popteenies Surprise Poppers

-65%
Party Popteenies Surprise Poppers
Party Popteenies Surprise Poppers
22 kr.
Vejledende pris: 63 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

1x Party POPTeenies Surprise Popper Series 1 - Popper med konfetti og overraskelser! Drej valmuen og se, hvordan den sød Pop Teenies figur dukker op, mens du har sjove konfetti (med forskellige former og billeder) spredt rundt om det! Åbn derefter bunden af popper og find sjov tilbehør til figuren. Indeholder: 1 dukke, 1 hår tilbehør, 1-2 fest tilbehør og samlerobjekter. Docks og tilbehør er tilgængelige i flere varianter, og de i konfetti bomben er ikke synlige på ydersiden. Dimensioner: Poplaren er omkring 13 cm høj og 5 cm i diameter. Docken er omkring 5-6 cm. Tilbehøret er til kajen Advarsel! Ikke egnet til børn under fire år!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .