Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

MONOPOLY SUPER MARIO CELEBRATION

1 / 1

MONOPOLY SUPER MARIO CELEBRATION

485 kr.
Monopol Super Mario Celebration Edition Brætspil til Super Mario-fans i alderen 8 år og derover med lydeffekter til videospil Super Mario Celebration-udgaven af ​​Monopol-spillet byder på actionfyldt spænding og nostalgi. Vælg mellem 6 poletter desig
Læs mere

Monopol Super Mario Celebration Edition Brætspil til Super Mario-fans i alderen 8 år og derover med lydeffekter til videospil Super Mario Celebration-udgaven af ​​Monopol-spillet byder på actionfyldt spænding og nostalgi. Vælg mellem 6 poletter designet med Super Mario-entusiasten i tankerne, og køb, sælg og bytt placeringer fra ikoniske Super Mario-spil. Den indeholder elskede figurer og temaer fra alle aldre, helt tilbage til 1985 og det første Super Mario Bros. videospil. Monopolspillet har et problem med lydeffekter, der kan ændre en spillers lykke. Toad House og Princess Peach Castle erstatter huse og hoteller. Brætspil er en fremragende gave til spillere og er perfekt som fødselsdag eller julegave til Super Mario fans, 8 år og ældre. TM og © 2020 Nintendo. Hasbro-, Hasbro Gaming-, Parker Brothers- og Monopol-navne og -logoer, spillebrættets karakteristiske design, de fire hjørnekasser, hr. Monopolys navn og karakter, og hver af brættets karakteristiske dele og spilstykker er varemærker tilhørende Hasbro til deres ejendomsspil spiludstyr. Advarsel !! Ikke egnet til børn under otte år. Indeholder små dele!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .