Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

LEGO 75192 Millennium Falcon

1 / 1

LEGO 75192 Millennium Falcon

(439 anmeldelser)
7.607 kr.
LEGO 75192 Millennium Falcon

Identifikation

EAN 5702015869935
Producentens artikelnummer S_75192-1_N_S_0
J

Jonathan

for et år siden

Hver eneste gang jeg kigger på det færdig bygget sæt kan jeg ikke lade vær med at tabe kæben over hvor stort det er. På boksen ser det okay ud men i virkeligheden er den kæmpe. Og med en masse udsmykning og modsat andres meninger, synes jeg faktisk at den er ret stabil og forholdsvis nem at rykke på. En ting den mangler dog er noget mere indeni. Der er en hel fjerdedel af den som bare tom. Der kunne man have lavet noget. Men ellers elsker jeg sættet.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

M

Marcus

for 2 år siden

Det her er by far den fedeste lego-oplevelse jeg har haft. Man er tvunget til at gøre det i langsommere tempo, da der er mange muligheder for at begå fejl. Helt klart en udstillingsmodel, da den både er tung, og svær at "lege" med, hvis man er til det. Find et godt sted til den. Den fylder! Og det er skønt

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

F

FrankG

for 3 år siden

Sættet er for stort, dele falder af. Men fantastisk at se på når det står samlet.

T

Tharkz

for 4 år siden

Jeg kan lide sættet, men som påpeget af andre, så er den forfærdelig skrøbelig. Jeg ejer også den gamle Falk. I forhold til den gamle ofres der megen holdbarhed for den øgede detaljegrad - i måske for stor en grad. Den gamle kan du tage toppen af og få fat direkte omkring skelettet, og swooshe rundt med den om du vil (og har kræfterne). Den nye holder man hurtigt nallerne fra. Den nye ER flot til gengælg. Den gamle virker i forhold til den nye, næsten som et playset ift. den gamle. Det er fedt at emballagen er udformet, så det giver mening at benytte den som opbevaring. Det er fedt at der er dele med til setup som både legacy og de nye film. Det er fedt at cockpitglasset IKKE er en sticker. Det er fedt at niveauet i instruktionen er løftet ift. den gamle. Med den gamle manglede min manual en side med fire poster (Jeg fik en ny tilsendt), men manglen forhindrede mig ikke i at fortsætte. Til den nye Falk tager instruktionerne ofte ret store skridt på en enkelt post ift. hvad jeg ellers syntes man ser til UCS modeller. DET er fedt. Det føles som om produktet i højere grad er målrettet AFoL.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

P

PrinceScalyCaterpillar

for et år siden

I bought this 18 months ago and have been waiting for a a couple of rainy days to get at it. This is not a technically difficult build and I found the fundamental structure to be very very solid indeed. It is a big time commitment, but that's half the fun. The two dish options are a great idea, as are the different crews. Very minor disappointment with the cockpit (no chairs), but as a display piece, it takes pride of place. If you're a UCS star wars fan/collector, it's a must have ( as is adequate shelf space.)

Ja, jeg rekommenderer det her produkt