Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Hatchimals Colleggtibles S6 Royal Multipack

Til kassen

Se også

Hatchimals Colleggtibles S6 Royal Multipack

(0)
Skrive en anmeldelse
201 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    3-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren
Hatchimals Colleggtibles Sæson 6 Royal Hatch med tre glitrende Hatchimalsæg og en synlig figur. Hver figur leveres med tilbehør Hatchimals CollEGGtibles - smukke små figurer der kommer i små æg. Æggene fås i forskellige farver, og hvad du får er en overraskelse, der er fælles for alle, er at de er superglitterede og har en smuk struktur. Hver Hatchimals CollEGGtible har brug for din hjælp til at klekkes! Hold ægget i dine hænder og gnid hjertet. Når den skifter farve, er den klar til at udklækkes! Tryk på ægget for at knække det og finde ud af, hvilken Hatchimal CollEGGtible der er inde. Bunden af ægget kan derefter bruges som et lille reden. Alle Hatchimals har glitrende vinger Indeholder: 3 æg med Hatchimals Colleggtible tal, 1 bonustal (der er forskellige bonustal i pakkerne) og samlervejledning .. Advarsel !! Ikke egnet til børn under fem år. Indeholder små dele!

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.