Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

GAME OF THRONES WHITE WALKER BATTLE

GAME OF THRONES WHITE WALKER BATTLE
GAME OF THRONES WHITE WALKER BATTLE
318 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Gå ud over væggen for at opbygge det episke, skræmmende opsving mellem Jon Snow og Nattskongen! Truslen er reel. Jon Snow er fast besluttet på at fange en Undead Wight ud over væggen, men for at gøre det skal han først besejre Undead Army. Når slaget udbryder, ser nattekongen på, på toppen af en afsats fra den høje jord. De to rivaler møder øjnene, og til sidst er ild og is sat til at kollidere. Gendan dette episke øjeblik og opbyg det skræmmende showdown fra væggen !? Ideel til Mega Construx. Samlere af sort serie. Ikke egnet til børn under 16 år. Indeholder små dele!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .