Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Enchantimals Garden Magic

277 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Lær kendskab til Enchantimals Garden Magic Docket, der lader fantasier vokse med to seks tommer Enchantimals dukker, en hjorte, en kanin, en blomsterpotte med blomster og tema tilbehør. Den blå blomsterpotte har fire flytbare blomster - alle forskellige farver - og en krog i hver ende for at holde to haveværktøjer. En lyserød blomsterkurv og velinformeret vanding kan hjælpe med at vokse sjove historier. Fluffy Bunny dukken har lyseblå hår og har et hvidt aftageligt nederdel med blomsterprint. Hun har pink sko, en hvid fluffy pels og haven hat, der lader hendes kaninører gå gennem. Danessa Deer Doll er udstyret med et rødt nederdel med blomstermønstre, lilla støvler, en hvid fluffy pels og en sol hat med deres gyldne horn og lilla hår. Sprint hjorte figur charms med sine gyldne horn og en fluffy hals; Den lille hundefigur er sød med en fluffy hvid frakke. Spil alle slags fortryllende historier med disse fortryllede venner og saml dem alle sammen for at opbygge en verden af ​​Enchantimals. Nyt i pakken. Lavet af hård plastik. Foranstaltninger omkring 15 cm. Originalprodukt fra Mattel. Bevægelige arme og ben. Advarsel !! Ikke egnet til børn under fire år. Indeholder små dele!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.