Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Disney Cars Colour Change Jackson Storm

Til kassen

Se også

Disney Cars Colour Change Jackson Storm

(0)
Skrive en anmeldelse
193 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    3-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Smukke, tilpassbare biler leverer to farver i en! Baseret på favoritkarakterer fra filmene Disney og Pixar Cars skifter disse køretøjer farve i skala 1:55, når de dyppes i vand! Børn vil elske at forårsage transformationen, da de dunk deres farveændrende biler i varmt vand og derefter i koldt vand for at bytte dem med det samme! Uanset om det er hele bilen eller bare kofangeren, der går i vandet, er resultatet et helt unikt look! Mater, Lightning McQueen, Francesco Bernoulli og Cruz Ramirez er blot nogle af fansens yndlingsfigurer med malerjob, der skifter fra en spændende farve til en anden. Børn kan samle andre farveskiftende køretøjer i samlingen (sælges separat) og bygge en transformerende flåde! Hvert køretøj sælges separat afhængigt af tilgængelighed. Farver og dekorationer kan variere. Anbefales ikke til børn under 3 år.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.