Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Barbie Extra Playset

1 / 1

Barbie Extra Playset

(1 anmeldelse)
470 kr.
Barbie Extra er en serie af virkelig hæftedukker, der alle har deres egen unikke stil med det lille ekstra. Hver Barbie ekstra dukke leveres med et sødt kæledyr og flere flotte tilbehør, der matcher den pågældende dukkes unikke stil.   Dette eks
Læs mere

Barbie Extra er en serie af virkelig hæftedukker, der alle har deres egen unikke stil med det lille ekstra. Hver Barbie ekstra dukke leveres med et sødt kæledyr og flere flotte tilbehør, der matcher den pågældende dukkes unikke stil.  


Dette ekstra Barbie-legesæt indeholder over 45 sjove elementer at lege med, f.eks. en Barbiedukke, et makeupbord med spejl, plads til opbevaring, en frakkebøjle og flere små elementer såsom halskæder, makeup og hårprodukter.


Dukken har ekstra langt lilla hår i en glat frisure, hun bærer et sort og hvidt tegnet outfit med shorts og top samt et par højhælede sko til den. Hun har nu brug for din hjælp til at gøre sig klar. Sæt dukken foran spejlet, tag makeup på, style dit hår og vælg et outfit til aftenens eventyr. Det bliver super sjovt!


Bevægelige arme og ben Måler ca. 30 cm Originalt produkt fra Mattel Officielt licenseret produkt CE-mærket Ikke egnet til børn under tre år!