Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Babblarna Figurset 1

Til kassen

Se også

Babblarna Figurset 1

(0)
Skrive en anmeldelse
110 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    3-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren
Figurer af Babblers, de mest farverige yndlingspersoner for børnene! Dette sæt af figurer i ftalat- og PVC-fri plast indeholder Babba, Bibbi og Bobbo. Babba er modig og kan lide at organisere aktiviteter for alle at deltage i. Den tankevækkende Bibbi er ofte tavs og ser på sommerfugle og andre ting omkring. Bobbo er livlig og altid på farten. Men pas på, at Bobbo kan blive meget vred! Når børn babler, snakker, synger og leger sammen med babblers karakterer, udvikler de samtidig deres egen tale og sprog. Gå ikke glip af figursættet med venner Dadda, Diddi og Doddo, der sælges separat. Figurerne passer perfekt i Babblers-huset fra Micki! Originalt produkt fra MICKI. Advarsel !! Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.