Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

38 stk Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne
38 stk Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne
38 stk Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne

1 / 3

38 stk Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne

(1 anmeldelse)
197 kr.
Lille legetøj at holde i din håndflade. De fleste legetøj er i lommestørrelse og meget bærbare, så du kan spille på kontoret, hjemmet, kirken, bibliotekerne, stationen, i specialundervisningsrum, terapi og sensoriske rum og på farten, selv som re
Læs mere
Lille legetøj at holde i din håndflade. De fleste legetøj er i lommestørrelse og meget bærbare, så du kan spille på kontoret, hjemmet, kirken, bibliotekerne, stationen, i specialundervisningsrum, terapi og sensoriske rum og på farten, selv som rejselegetøj; I mellemtiden er de også meget seje legetøj til familie og venner. Disse sensoriske legetøj er lavet af giftfri, ikke-allergifremkaldende materialer. Sikker og øg fokus for børn og voksne. Store gaver til mænd, kvinder, børn, familie, kolleger. til julekager, Thanksgiving-dage eller fødselsdagsfester og også velegnet til klasseværelser, kontorer, der er lette at bære, kan være et bærbart legetøjssæt til alle. bedste gave til mig selv også BEMÆRK! Må ikke bruges af børn under 3 år 1. På grund af den forskellige skærm og lyseffekt kan den faktiske farve afvige lidt fra billedfarven. 2. Lad 1-3 cm afvige på grund af manuel måling.
Opdag mere inden for Legetøj

Identifikation

EAN 9507964834852
Producentens artikelnummer 797681
T

Tanya

for et år siden

Jeg fik en pop it 26 pakke tilsendt med et par ekstra ting vedlagt. Jeg havde også bestilt pop it 26, så desværre fik jeg to ens pakket med lidt ekstra ting til. Fidget spinneren var desværre defekt. Tingene er ellers ok - især til prisen. men jeg følte mig lidt snydt omkring indpakningen, da jeg troede, jeg fik to forskellige pakker og så fik jeg to ens med ekstra ting vedlagt.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt