Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

2200/5000 Paw Patrol Rescue Set Canine Patrol Marshall Vehicle

1 / 1

2200/5000 Paw Patrol Rescue Set Canine Patrol Marshall Vehicle

299 kr.

-57%

Rek pris. 699 kr.
Paw Patrol Rescue Set Canine Patrol Marshall VehicleLegetøj Handlingsfigur Hunde Redningssæt Canine Patrol Marshall Vehiclefunktion:1. Legetøjet gendannes i henhold til animationen, og visionen er realistisk2. Intet batteri, bilen har en tilbagetrækn
  • Bedste fødselsdagsgave Bedste børns julegave
Læs mere

Paw Patrol Rescue Set Canine Patrol Marshall Vehicle


Legetøj Handlingsfigur Hunde Redningssæt Canine Patrol Marshall Vehicle


funktion:


1. Legetøjet gendannes i henhold til animationen, og visionen er realistisk

2. Intet batteri, bilen har en tilbagetrækningsfunktion, skub tilbage for at gå fremad

3. Dækoverfladen er glat og glider hurtigere


Produktet er ikke egnet til børn under 3 år.


Rack fra 3 år


Paw patruljefigurer Børns legetøj

Paw Patrol Figures er et eksempel på legetøj til børn. Dette er et dejligt legetøj til drenge, da de har tendens til at lide køretøjer og tv-shows. Tilsvarende er disse actionfigurer inspireret af en berømt tv-serie "Paw Patrol". Faktisk er Paw Patrol en dejlig tv-serie, som de fleste børn elsker at se. Hver karakter i showet præsenterer en god rollemodel for børn. Paw patrulje har hvalpe, der tjener deres landsby som en redningshund klar til handling. Derudover lader legetøj børnene lege og have det sjovt. At lege er et barns første job. Ved at spille kan de udtrykke sig og lære at socialisere sig. Derudover har legetøj en stor indflydelse på barnets liv.


Legetøj til børn

Legetøj har mange effekter på børnene. Disse Paw Patrol-inspirerede actionfigurer kan inspirere til positiv adfærd fra børn. Fordi pote patrulje er et godt tv-show for børn, fordi de tilbyder mange gode moralske værdier. Et barn kan efterligne, hvad han ser, og når han spiller sit legetøj fra Paw Patrol, vil han forestille sig. Som et resultat kan de gøre en lektion, de lærer. Han eller hun foregiver at spille forskellige scenarier. Bortset fra det er kreativ leg meget vigtig hos børn. Ved hjælp af hans legetøj kan han få en kreativ oplevelse. Det giver ham mulighed for at udvikle sig følelsesmæssigt, intellektuelt og socialt. Når dit barn udvikler forskellige færdigheder, har han også det sjovt. Oplevelsen er noget, som børn ville sætte pris på. At lade dem lege kan give dem mulighed for at få en stor barndomsoplevelse.


Paw Patrol Legetøj

Disse pote patrullegetøj er en dejlig gave til dine børn. Du kan samle alle ti actionfigurer. Det er let, børnevenligt og nemt at medbringe. Der vil være en dejlig legetøjsskærm i soveværelset, og han kan dele den med sine venner, når han hænger ud med andre.

Hurtige fakta

  • Bedste fødselsdagsgave Bedste børns julegave
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .