Betalingsalternativer

Lige nu har vi to aktive kasser på CDON.COM. Kasserne skiller sig ud når det gælder vilkår og betalingsalternativer. For at vide hvilken kasse er aktiv for dig kan du kigge på det nedenstående eksempel på billedet for at sammenligne.


Hvis din kasse ser sådan ud, kan du klikke her for at læse betalingsvilkårene:


Hvis din kasse ser sådan ud, kan du klikke her for at læse betalingsvilkårene:Betalingsbetingelser Qliro:

Når du handler med CDON, kan du betale på flere forskellige måder. Afhængigt af dit køb er der mulighed for at vælge flere forskellige betalingsmåder. Nedenfor finder du betingelserne for de betalingsmåder, som CDON tilbyder.

Ved samtlige køb forbeholder vi os retten til at indhente kreditoplysninger. Hvis du er forbruger, påvirker oplysningerne dog ikke din kreditværdighed, og ingen andre kan se dem. Indsamling og behandling af dine personoplysninger samt kreditoplysningerne er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om 14 dages kredit. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler personoplysninger i vores persondatapolitik.


Alt 1. Qliro Faktura - betal om 14 dage

Vælger du faktura, så sendes fakturaen som e-mail eller med post afhængigt af hvilket alternativ, du har valgt i kassen. Fakturaen skal betales til Qliro i løbet af 14 dage fra udstedelsesdatoen. Der tilkommer ikke nogen fakturaafgift ved køb med faktura som sendes med e-mail. Ved faktura som sendes med post tilkommer en fakturaafgift på 29 DKK. Vælger du faktura som betalingsmetode så indgår du en aftale med Qliro, som ejer fakturaen, og du accepterer, at Qliro håndterer dine personlige oplysninger. Hvis du har spørgsmål angående faktura, skal du henvende dig direkte til Qliro. Firmaer, som ønsker at handle for et større beløb, er velkomne til at kontakte Qliros kundeservice. Fuldstændige vilkår for fakturabetaling hos Qliro kan læses her. 

https://www.qliro.com/assets/documents/Fakturavilkar.pdf 

Qliros integritetspolitik kan læses her.

https://www.qliro.com/assets/documents/integritetspolicy_dk.pdf

 

Qliros fakturaløsning for virksomheder

I samarbejde med Qliro AB tilbyder vi betaling på faktura. Når du vælger faktura som betalingsmetode, modtager du dine varer, inden du betaler. Du accepterer, at Qliro AB behandler dine personoplysninger. Fakturaen forfalder 30 dage efter udstedelsesdatoen. Der pålægges et faktureringsgebyr på 29 DKK ved valg af papirfaktura. Ved forsinket eller udeblevet betaling tilkommer rykkergebyr på 250 DKK samt morarenter.  

De fuldstændige vilkår for Qliro Faktura kan du læse ved at følge dette link: 

https://www.qliro.com/assets/documents/Fakturavilkar.pdf

 

Alt 2. Kortbetaling 

Man kan vælge at betale hele ordreværdien med betalings- eller kreditkort.
Vi accepterer i øjeblikket VISA og Mastercard. Der opkræves ikke nogen kortafgift.
Kreditkortbehandlingen håndteres af vores betalingspartner DIBS, der garanterer hurtig og sikker betaling.

Proceduren er således:
1. Vælg kreditkort som betalingsmåde i kassen. Du henføres nu til DIBS' sikre betalingsserver.
2. Vælg kreditkorttype, angiv kortnummer, gyldighedsdato, kortets sikkerhedskode (CVV) samt navn på kortindehaveren.
Bemærk venligst, at du bør angive mindst to måneders gyldighedstid på kortet, når du bruger e-kort.
3. Der bliver gennemført en kontrol for at sikre, at kortoplysningerne stemmer, og at der er dækning for købet.
4. Købssummen reserveres først på din konto.
5. Når varerne bliver sendt, trækker vi pengene på din konto, og det reserverede beløb overføres via DIBS til CDON. Bemærk, at beløbet for hele ordren bliver trukket i forbindelse med, at den første vare bliver leveret. Det betyder, at pengene måske bliver trukket, inden de sidste varer bliver leveret, hvis det drejer sig om delleveringer.

I Sverige, Norge, Finland: Hvis ordren deles op i flere leverancer, trækkes pengene, når den første delleverance bliver sendt. 

I Danmark: Hvis ordren deles op i flere leverancer, trækkes pengene, når den sidste delleverance bliver sendt. I DK også Dankort DIBS, der håndterer kortoplysningerne, opfylder alle krav for PCI-DSS.

Du kan finde flere oplysninger om vores persondatapolitik her.

Bemærk, at kortbetaling - sammen med Direktbetalning og PayPal - er de eneste betalingsalternativer for vores digitale tjenester.

 

Alt 3. Betalingsalternativer i samarbejde med Qliro

Når du vælger at betale dit køb med et af de følgende betalingsalternativer, accepterer du, at Qliro behandler dine personlige oplysninger. Se Qliros integritetspolicy https://www.qliro.com/assets/documents/integritetspolicy_dk.pdf for at få en nærmere beskrivelse af, hvordan Qliro tager vare på personlige oplysninger. 

Qliro Delbetaling

Når du vælger delbetaling som betalingsalternativ i kassen, får du straks besked om, hvorvidt din ansøgning er blevet bevilliget og vi kan gennemføre dit køb omgående. Skulle din ansøgning ikke blive bevilliget, kan du gå tilbage og vælge en anden betalingsmetode.

Du kan have et eller flere igangværende delbetalingskøb hos Qliro. Dine delbetalingskøb sammenstilles på en månedsfaktura, som sendes til dig i midten af hver måned. Naturligvis kan du når som helst i løbet af delbetalingstiden betale hele din resterende skyld. 

Følgende alternativer findes for delbetaling
Betalingsmetode 6 mdr. 12 mdr 36 mdr Konto
Oprettelsesgebyr 395 DKK 495 DKK 495 DKK 0 DKK
Administrationsgebyr 39 DKK 39 DKK 39 DKK 39 DKK
Årlig rente 0% 0% 14,95% 22,70%
Eksempel ved et køb på 10.000 DKK
Effektiv rente 23,45% 18,77% 29,23% 35,41%
At betale per måned 1 771 DKK 914 DKK 402 DKK 978 DKK
Totale omkostninger 10 629 DKK 10 963 DKK 14 488 SEK 11 740 DKK

 

Alt 4. "Køb nu, betal senere"-kampagner

Indimellem tilbyder CDON.COM en forlænget betalingstid i form af ”Køb nu, betal senere”-kampagner. Denne betalingsmetode gælder bare for visse kampagner.

Hvis du vælger at handle via en sådan kampagne, skaber du dermed en konto hos Qliro. Oplysningerne lagres ikke af CDON.COM.

Når du handler via en ”Køb nu, betal senere”-kampagne, er det Qliro, som sender fakturaen. Du accepterer også, at Qliro anvender dine personlige oplysninger. Se Qliros integritetspolicy https://www.qliro.com/assets/documents/integritetspolicy_dk.pdf for en nærmere beskrivelse af håndteringen af personlige oplysninger. Sidste betalingsdag fremgår jævnfør kampagneteksten for det betalingsalternativ, som du har valgt. Ved dette kampagnealternativ tilkommer et gebyr på 39 DKK pr købstilfælde. Denne afgift er inkluderet i fakturaen.

 

Alt 5. PayPal

Du kan vælge at finansiere betalingen fra din PayPal-saldo eller via et betalings- eller kreditkort, der er knyttet til din PayPal-konto. Find flere oplysninger på www.paypal.dk.

Proceduren er således:

1. Vælg PayPal som betalingsmåde i kassen.

2. Klik på Afslut køb. Du bliver nu linket til www.paypal.com.

3. Log på din PayPal-konto og udfør din betaling.

4. Når betalingen er gennemført, linkes du tilbage til CDONHvis din ordre er købt inden den 5/4-2016, er din faktura udstedt af Collector og ikke Qliro. Da gælder nedenstående:

Har du spørgsmål omkring din fakturabetaling, beder vi dig om at kontakte Collector. Du kan kontakte deres kundeservice her, eller på dette tlf. nummer: 89 88 2645

E-Mail: customerservice.dk@collector.se


BETALING Qliroone:

Qliro gør det enkelt, fleksibelt og trygt for dig at handle på nettet. Du kan vælge den betalingsmulighed, der passer dig bedst.
 
Faktura er forvalgt som betalingsløsning, men du kan naturligvis frit vælge mellem de forskellige muligheder.
Når du angiver eller efterspørger oplysninger i kassen, godkender du vores anvendelsesvilkår og behandling af dine personlige oplysninger.
 
QLIRO-FAKTURA

Fakturaen skal betales inden for 14 dage fra faktureringsdato. Fakturaen sendes via e-mail til den e-mailadresse, du oplyser ved købet.

Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK. samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.

Ved fakturakøb forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om 14 dages kredit.

Få yderligere oplysninger om Qliros vilkår ved at klikke her

 

QLIRO-VIRKSOMHEDSFAKTURA

Betalingsfristen ved fakturering er 30 dage fra, at bestillingen afsendes fra butikken. Fakturaen fremsendes via e-mail eller brev, når bestillingen afsendes. Du er som kredittager ansvarlig for, at betalingen modtages inden for den angivne tidsramme i overensstemmelse med de vilkår, du har godkendt i forbindelse med valg af betalingsmuligheden "faktura".

Ved udebleven betaling fra erhvervsdrivende/juridisk person debiteres 250 DKK samt morarente i overensstemmelse med den aktuelle referencerente med et tillæg på 7,00 %.

Få yderligere oplysninger om Qliros vilkår ved at klikke her.

 

QLIRO "KØB NU – BETAL SENERE"

Køb nu – betal senere

Rente 0 %

Stiftelsesomkostninger 39 DKK.

Ingen yderligere omkostninger tillægges.

Fakturaen fremsendes med post i midten af kampagnemåneden

Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.

I forbindelse med købet forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om køb på kredit.

Fuldstændige vilkår: Qliros fuldstændige kampagnevilkår finder du her.
Se også Standardiserede europæiske forbrugeroplysninger.

 

QLIRO-KONTO OG DELBETALING

Hvis du vælger delbetaling, får du øjeblikkeligt besked om, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt, og vi kan behandle dit køb efterfølgende. Hvis din ansøgning ikke godkendes, kan du gå tilbage og vælge en alternativ betalingsmulighed.

Du kan have ét eller flere igangværende delbetalingskøb, som samles af Qliro på en månedlig faktura, der fremsendes til dig via e-mail i midten af hver måned. Du kan til enhver tid i løbet af delbetalingsperioden indfri den udestående saldo.

Vi tilbyder følgende muligheder for delbetaling

Betalingsmulighed

 

6 måneder

12 måneder

36 måneder

Konto*

Stiftelsesomkostninger

 

395 DKK

495 DKK

495 DKK

0 DKK

Administrationsgebyr

 

39 DKK

39 DKK

39 DKK

39 DKK

Årlig rente

 

0 %

0 %

14,95 %

22,70 %

 

Eksempel ved køb på 10.000 kr.

Effektiv rente 

 

23,45 %

18,77 %

29,23 %

29,22 %

Til betaling pr. måned

 

1 771 DKK

914 DKK

402 DKK

978 DKK

Samlede omkostninger

 

10 629 DKK

10 963 DKK

14 488 DKK

11 740 DKK

*Gældende ved afbetaling over 12 måneder

Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.

I forbindelse med købet forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om køb på kredit.

Fuldstændige vilkår: Qliros fuldstændige vilkår for konto og delbetaling finder du her.
Se også Standardiserede europæiske forbrugeroplysninger.

 

KORTBETALING

Kortbetalinger behandles i systemer, der opfylder kravene iht. sikkerhedsstandarden PCI-DSS.
 
Du kan få oplysninger om din betaling ved at kontakte Qliro via kontaktoplysningerne på https://www.qliro.com/

Du kan vælge at betale hele bestillingen med debet- eller kreditkort. P.t. accepterer vi VISA og MasterCard. Der pålægges ikke kortgebyr. Betaling med kreditkort håndteres af vores betalingspartner Qliro med henblik på at garantere hurtig og sikker betaling.  
Af hensyn til øget sikkerhed anvender vi 3D-Secure, som er en global sikkerhedsstandard udviklet af VISA og MasterCard til betalinger over internettet.
Sådan gør du:
1. Vælg Kreditkort som betalingsmetode i kassen. Du forbindes nu til Qliros sikre betalingsserver.
2. Vælg kreditkorttype, indtast kortnummer, gyldighedsdato, kortets sikkerhedskode (CCV) samt navnet på kortindehaveren.
Bemærk, at du ved brug af e-kort bør indtaste mindst to måneders gyldighedsperiode.
3. Der gennemføres en kontrol af, om kortoplysningerne er korrekte, og at der er dækning for købet.
4. Købesummen reserveres i første omgang på din konto.
5. Det reserverede beløb overføres til butikken, når varerne afsendes fra lageret. Hvis bestillingen opdeles i flere leverancer, overføres beløbet ved afsendelse af den sidste leverance.  

DIREKTE BETALING MED TRUSTLY

Køb ind, og betal direkte fra din bankkonto.

Sådan gør du:

  1. Vælg Trustly som betalingsmetode i kassen
  2. Angiv den bank, du bruger, og identificer dig efterfølgende med bank-id eller sikkerhedskode via en sikker og krypteret forbindelse
  3. Vælg efterfølgende den konto, du vil betale fra (f.eks. opsparingskonto eller lønkonto), og bekræft købet.
  4. Købesummen trækkes fra den angivne konto, og der fremsendes en bestillingsbekræftelse.

PAYPAL

Betal hurtigt og sikkert ved brug af PayPal. Du kan vælge at finansiere din betaling fra din PayPal-saldo eller via et debet- eller kreditkort tilknyttet din PayPal-konto.