Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml

Fri fragt
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
vidaXL elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
319 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Hvorfor ansætte en anden til at udføre en maleopgave, som du selv kan ordne? Vores brugervenlige, elektriske sprøjtepistol gør malearbejdet mere behageligt, lettere og er tidsbesparende. Den er fantastisk til sprøjtemaling af døre, håndværk, skabe, vægge mv. Malersprøjten er forsynet med 3 dyser i forskellige størrelser til forskellige maleopgaver. Du kan også løsne hættemøtrikken og dreje luftkoppen til 3 forskellige positioner for 3 forskellige sprøjtemønstre: Cirkulær, lodret og vandret stråle. Sprøjtepistolen anvender HVLP-teknologi (høj volumen, lavt tryk), hvilket resulterer i, at en større del af maling når overfladen med reduceret oversprøjtning, materialeforbrug og luftforurening. Derudover har den porøs varmeafledning, hvilket effektivt sikrer varmeafledningen under hensyntagen til skønheden og det praktiske, samtidig med at det øger produktets levetid. Malersprøjten er designet med en kombination af dele og er let at adskille og rengøre, let at reparere og let at udskifte dele på, så du ikke længere skal bekymre dig om vedligeholdelse af udstyr. Takket være sin lette vægt er malersprøjten velegnet til enhåndsbetjening, så du kan sprøjte længere uden træthed. Pakken indeholder også 1 målebæger og 1 rengøringsnål til dyser
 • Farve: Orange og sort
 • Kabinetmateriale: Plastik
 • Dysestørrelser: 1,2 mm / 1,8 mm / 2,5 mm
 • Strømforsyning: 220-240 V ~; 50 Hz
 • Effekt: 500 W
 • Sprøjtetryk: 0,1-0,2 bar
 • Maks. luftvolumenstrøm: 800 ml/min
 • Maks. viskositet: 80 DIN-s
 • Beholderkapacitet: 800 ml
 • Kabellængde: 2 m
 • 3 sprøjtemønstre: Cirkulære, lodrette og vandrette stråler
 • Justérbar luftkop og strømningshastighed
 • Porøst varmeafledningsdesign
 • Med HVLP-teknologi (høj volumen, lavt tryk)
 • Alle dele af sprøjten er aftagelige for let rengøring
 • Let i vægt og nem at betjene
 • Tilbehør inkluderer: 1 x målebæger og 1 x rengøringsnål til dyser
 • SKU:145287
 • EAN:8719883707013

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .