Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Bodyguard Forsvarsspray, Forblænder - Farveløs

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
-43%
169 kr.
Vejledende pris: 299 kr.
Fri fragt
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-5 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af eStore

Overvåg prisen på produktet

Farveløs farvespray fra Bodyguard, som er udviklet til butikspersonale såvel som individer med tjenestekøretøjer, som arbejder i udsatte miljøer – sprayens farveløse natur hjælper med at undgå skader på inventar og lignende. Perfekt til butikspersonale, taxachauffør, buschauffør, vagter og lignende.

Sprayen forblænder din overfaldsmand og giver dig tid til at flygte, skrige eller slå fra dig i overensstemmelse med straffeloven. Bodyguards farveløse forsvarsspray indeholder desuden gel, som gør dråberne ”tungere” hvilket gør, at sprayen når længere og bliver mindre påvirket af vind. Dette øger også sprayens påvirkning på gerningsmanden. Bodyguards Forsvarsspray er licensfri og godkendt af dansk politi. Udviklet til at give privatpersoner og udsatte tjenestemænd en nem måde at forsvare sig på i en overfaldssituation. Effekten af sprayen øges med mængden, som kommer i gerningsmandens øjne.

Spraydåsen ventil er designet til at levere en større træfsikkerhed i stressede situationer, hvor man måske ikke har tid til at sigte eller er så stabil på hånden. Sprayen har også et bæltefæste samt en kompakt størrelse, som gør den nem at sætte i bæltet, ligesom den kan pakkes ned i tasken eller i lommen. Låget på sprayflasken er designet til at undgå utilsigtet spray i taske eller lomme og gør det lettere at spraye i den rigtige retning.

Meget brandfarlig. Bør skiftes ud efter 2 år.

- Forblænder gerningsmanden
- Op til 4 meters rækkevidde
- Nem at anvende og designet til at levere træfsikkerhed i stressede situationer
- Kompakt størrelse på 8,5 x 3,5 cm

Specifikationer:
Farve: Farveløs
Volumen: 40 ml
Størrelse: 8,5 cm højde, 3,5 cm i diameter
Licensfri: Ja
Område: Op til ca. 4 meter

Pakken Indeholder:
1x Bodyguard Forsvarsspray, Farveløs

Produktet leveres i originalemballage.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.