Tilbage til toppen
Supermagnet til magnetisk fiskeri - 2x300 kg
Supermagnet til magnetisk fiskeri - 2x300 kg
Supermagnet til magnetisk fiskeri - 2x300 kg

1 / 3

Supermagnet til magnetisk fiskeri - 2x300 kg

609 kr.
Supermagnet til magnetisk fiskeri med 300 kg løftekraft på hver side. Magneten er lavet til at blive trukket langs bunden med en magnet på begge sider. Magneten er forniklet og leveres med en monteringskrog i rustfrit stål. Vi anbefaler at bruge reb
  • Løftekraft: 2x 300 kg
  • Diameter 94 mm
  • Vægt: 1,5 kg
Læs mere
Supermagnet til magnetisk fiskeri med 300 kg løftekraft på hver side. Magneten er lavet til at blive trukket langs bunden med en magnet på begge sider. Magneten er forniklet og leveres med en monteringskrog i rustfrit stål. Vi anbefaler at bruge reb fra 10-30 meter med en karabinhake i enden, gevindlim til kroge og handsker. Se under anbefalet tilbehør.PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Hvad er magnetfiksering?
Magnetisk fiskeri er let en magnet, der er knyttet til reb eller ophold, der er nedsænket i vand for at søge efter skatte eller skrot. Det er en fantastisk måde at rydde op på vandløb, floder og havet på. Vi anbefaler fiskeri i områder, hvor folk rejser, lystbådehavne, floder og vandløb i byer osv.

* Løftekraft: ca. 2 x 300 kg *
* Vægt: 1540 g
* Diameter: 94 mm
* Højde: 28 mm
* Gevind: M10

Magneterne kan ruste og bør derfor skylles i frisk vand og tørres efter brug.

* Løftekraft varierer med forskellige typer metal og tykkelse.

VIGTIG INFO: Disse magneter er kraftfulde og bør ikke bruges af børn. De kan forårsage knusningsskader, og magneter er også sprøde for at bryde i små og skarpe stykker. Hold også magneter væk fra elektronik, bankkort og pacemakere. Vi anbefaler brug af beskyttelseshandsker, når du bruger store, kraftige magneter.

Hurtige fakta

  • Løftekraft: 2x 300 kg
  • Diameter 94 mm
  • Vægt: 1,5 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser