Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

S-CUT 501
S-CUT 501

1 / 2

S-CUT 501

2.142,80 kr.
Et effektivt skæreværktøj, der opskærer det meste tøj

S-CUT 501 erstatter saks og lignende værktøjer. Ud over det almindelige tøj er det udmærket at skære igennem tykkere arbejdstøj, læder, lynlås og ligeledes foret læder. 

- Tidsbesparende 
 - E
Læs mere

Et effektivt skæreværktøj, der opskærer det meste tøj

S-CUT 501 erstatter saks og lignende værktøjer. Ud over det almindelige tøj er det udmærket at skære igennem tykkere arbejdstøj, læder, lynlås og ligeledes foret læder.- Tidsbesparende 

- Effektiv 

- Patientsikker

- BrugervenligS-CUT-skæreværktøjet bør anvendes til patienter i akut nødhjælp eller akut lægehjælp. Værktøjet bruges til hurtigt at afdække skader fra tøj og så videre, uden at ændre patientens position og derved risikere yderligere skade eller unødig lidelse.

S-CUT er designet på en ergonomisk og greb-venlig måde, som også giver dig mulighed for at bruge værktøjet, når du bærer tunge handsker. I modsætning til saksens skærebevægelser skæres S-CUT med en trækkraft. Denne metode reducerer belastningen til brugeren og giver god kontrol ved skæringen. Skærebladet er indbygget i værktøjet for at forhindre patient- og brugerskade. Bladet kan byttes hurtigt uden brug af værktøj. For nem rengøring består værktøjet af et par dele, som er nemme at montere og afmontere.S-CUT bruges på de fleste akutsygehuse samt i flere ambulanceorganisationer og redningstjenester i Sverige. Det svenske ’Räddningsverket’ anvender det på deres saneringsstationer, forsvaret i flyvevåbnet og på udenlandske missioner.Vægt: 280 g
Længde: 239 mm
Bredde: 24 mm

Materialet er i rustfrit stål, rødoxideret aluminium og varmebestandig plast op til 100 ° C. Alle dele er nemme at demontere til rengøring eller udskiftning. Stærke kemikalier kan gøre overfladen brændbar, men påvirker ikke funktionsdygtigheden.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme