Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD

1 / 5

Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD

3.599 kr.
Bærbar Bosto-tegneplade med 15,6" LCD og interaktiv styluspen Robust konstruktion og enkel at anvende, Med et skridsikkert design, et stativ der kan justeres i højden for at sikre en bedre betragtnings- og tegnevinkel og støtte for højre- / venstreh
Læs mere
Bærbar Bosto-tegneplade med 15,6" LCD og interaktiv styluspen

Robust konstruktion og enkel at anvende, Med et skridsikkert design, et stativ der kan justeres i højden for at sikre en bedre betragtnings- og tegnevinkel og støtte for højre- / venstrehånds brug. Med et ergonomisk design på pennen for at gøre den behagelig at holde på i længere perioder.

Enkel tilslutning og høj kompatibilitet: HD & Type-C 2-i-1 tilslutningskabel som forbedrer overførselshastigheden og sætter en stopper for den pinlige tegneforsinkelse!

Mere præcis markørpositionering: ultratyndt indrammet glas mindsker mellemrummet mellem glas og skærm, forbedrer kontrollen for trykgenkendelse og mindsker visuel afvigelse. Mindsker ligeledes den irriterende følelse af at tegne på en grafisk tavlecomputer, hvilket gør skrive- og tegneoplevelsen endnu bedre.

Praktisk tilbehør: leverer med 20 stk. pennespidser, en tipfjerner, en penneholder, en rengøringsklud, en USB-skive med indstillings-driver og engelsk hurtigguide for enkel installation, en handske for at mindske friktionen mellem din hånd og overfladen samt et filtbeskyttende etui der gør det let og praktisk at bære enheden rundt.

- Displayeffekt: H-IPS LCD-skærm
- 15,6 tommer stort aktivt tegneområde
- 1920 x 1080 høj opløsning
- 16,7M rigelig farvedybde
- Kontrastforhold 1000: 1
- 230 cd / ㎡ lysstyrke og 178° synsvinkel
- Batterifri Styluspen med ultrafølsom passiv teknik og trykniveau på 8192, 8 ms hurtig svarfrekvens, maks. 15 mm genkendelseshøjde, 0,25 mm nøjagtighed

- Kompatibel med Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64 bit) / Windows 8 / Mac OS eller højere, velegnet til Ai / PS / BOSTO / Pr / Ae / FI / Br og større grafisk software.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser