Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version
VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version
VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version
VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version
VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version

1 / 5

VS0005 Oathkeeper Red Damascus, Book Version

8.300 kr.
VS0005 Edsaflægger Rød Damaskus, Bogversion "Det gør jeg heller ikke, min herre," sagde rustningsmanden. "Jeg indrømmer, at disse farver ikke var, hvad jeg havde forestillet mig, og jeg ved ikke, at jeg ville være i stand til at kopiere dem. Din h
Læs mere

VS0005 Edsaflægger Rød Damaskus, Bogversion

"Det gør jeg heller ikke, min herre," sagde rustningsmanden. "Jeg indrømmer, at disse farver ikke var, hvad jeg havde forestillet mig, og jeg ved ikke, at jeg ville være i stand til at kopiere dem.

Din herres far havde bedt om det højrøde i dit hus, og det var den farve, jeg satte mig for at tilføre metallet. Men valyrisk stål er stædigt Disse gamle sværd huskes, siges det, og de ændrer sig ikke let.

Jeg arbejdede et halvt hundrede trylleformularer og oplyste det røde igen og igen, men altid blev farven mørkere, som om bladet drak sol af det. Og et par folder ville slet ikke tage det røde, som du kan se.

Hvis mine herrer på Lannister er utilfredse, vil jeg selvfølgelig prøve igen, så mange gange som du har brug for, men - "

"Det er ikke nødvendigt," sagde Lord Tywin. "Dette vil tjene."

"Et crimson sværd kan blinke smukt i solen, men hvis jeg er sandfærdig, kan jeg bedre lide disse farver," sagde Tyrion.

"De har en ildevarslende skønhed ... Og de gør dette blad unikt. Der er ikke noget andet sværd som det i hele verden, vil jeg tro."

"Der er en." Den pansrede mand bøjede sig over bordet og foldede bundtet voksdug ud for at afsløre et andet langord.

Tyrion lagde Joffreys sværd fra sig og samlede det andet op. Hvis ikke tvillinger, så var de to i det mindste nære fætre.

Denne var tykkere og tungere, en halv tomme bredere og tre inches længere, men de delte de samme fine rene linjer og den samme tydelige farve, krusninger af blod og nat.

Tre fyldigere, dybt indskårne, løb ned ad det andet blad fra skæftet til spidsen; Kongens sværd havde kun to.

Joffs bjerg var meget mere udsmykket, armene på dets korsbeskyttere lavet som løvepoter med rubinklør uden hus, men begge sværd havde greb af fint bearbejdet rødt læder og guld løvehoveder til søjler.

"Storslået." Selv i hænder så uvidende som Tyrions føltes bladet levende. "Jeg har aldrig følt bedre balance."

"Det er beregnet til min søn."

Edsvogter Røde Damaskus Detaljer

Knive: Damaskus stål med højt kulstofindhold, rød og sort patina behandling

Hilt: 24k forgyldning, mat finish, antik vask.

Greb: Rødt læderbetræk

Plaket: Silketrykt fiberplade. Inkluderer monteringsmaterialer.

Samlet længde: 45 tommer.

Bladlængde: 35 tommer.

VIGTIGT, LÆS DETTE: Dette er den eksklusive officielt licenserede edsvogter fra "A Song of Ice and Fire." Alle sværd leveres med et ægthedscertifikat personligt underskrevet af George R.R. Martin.

Dette er en begrænset udgave på 2500 stykker, og hver vare vil blive indgraveret med udgavenummeret.

Valyrian Steel ® Collection er en serie af våben og våben skabt fra fantasiverdenen af forfatteren George R.R. Martins bedst sælgende bogserie "A Song of Ice and Fire".

Hver limited edition replika i denne kollektion er lavet af kun materialer af højeste kvalitet til rådighed med særlig opmærksomhed på finish og detaljer.

Baseret på Mr. Martins omhyggeligt detaljerede noter og beskrivelser afspejler designet af hvert stykke de rige karakterer og historien om hans storslåede eventyr.

*Salgsregler for kunder bosat i Danmark

For at købe vores sværd, økser og knive med blade/klinger på 12 cm. eller over kræver det, at du anskaffer dig en blankvåbentilladelse hos Politiet. Tilladelsen er gratis og gælder i ti år.

Ansøgning - Hvis du ikke har en tilladelse, skal du søge om den digitalt på politiets hjemmeside du finder et link til Politiets hjemmeside her: https://politi.dk/vaaben/borger/ansoeg-om-vaabentilladelse

Email en kopi af din blankvåbentilladelse till info@fritidochprylar.se

Identifikation

Producentens artikelnummer VS0005
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser