Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Knæpude Memory Foam

(0)
Skrive en anmeldelse
Knæpude Memory Foam
Knæpude Memory Foam
Knæpude Memory Foam
169 kr.
Fragt fra 59 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-6 Arbejdsdage
    Fragt fra 59 kr.
  • Sælges og sendes af 24H Shop Danmark

Overvåg prisen på produktet

Ortopædisk benpude, hvid

Bekvem og praktisk ortopædisk benpude i polyester og bomuld. Sov bedre og aflast hofter, ryg og ben med en knæpude i bekvemt memory-foam! Denne ergonomiske pude former sig efter din krop, og hjælper dig med at sove i en position som ikke belaster din rygrad - perfekt for dig, som sover på siden!

En skøn pude, udformet med 100% elastisk materiale. Kan fint anvendes til ben, knæ, fødder eller andre områder såsom sovepude eller graviditetspude. Som navnet antyder klemmes puden helt enkelt mellem dine ben i knæhøjde, og takket være memoryskummet former denne ergonomiske pude sig efter din krop. Gennem at løfte op og stabilisere dine knæ når du ligger på siden aflastes ryggen, hofterne og benene, hvilket både er bekvemt og forebygger smerte. Knæpuden i memoryfoam lykkes med kunststykket som hverken din sammenkrøllede dyne eller din sambos kolde fødder har klaret: den holder ryggen bekvemt udstrakt mens du sover sødt på siden!

Mål: 26x20x14cm
Vægt: 0,32kg

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.