Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB

1 / 10

Gaming Skrivebord Holm 300 RGB

(1 anmeldelse)
1.715 kr.
PROFESSIONEL SPILDESK Genesis Holm 300 RGB er et professionelt spillebord, der giver plads nok til alt dit spilleudstyr under dine episke kampe. Med dens indbyggede RGB-baggrundsbelysning skaber den et betagende landskab i dit ultimative spilrum.
Læs mere
PROFESSIONEL SPILDESK
Genesis Holm 300 RGB er et professionelt spillebord, der giver plads nok til alt dit spilleudstyr under dine episke kampe. Med dens indbyggede RGB-baggrundsbelysning skaber den et betagende landskab i dit ultimative spilrum.

Bordets mål er: 75 x 60 x 120 cm

Ledsager i flere år
Genesis Holm 300 RGB giver dig et stort arbejdsområde med sin solide og holdbare konstruktion, så dette alt-i-et spillebord gør dine omfattende kampagner behagelige og sjove. Den laminerede kulfiberbordplade er lavet af højkvalitets MDF og har masser af plads til alt det tilbehør, du har brug for, inklusive en maxistor-musemåtte, som så mange seriøse gamere elsker at bruge.

Ergonomisk optimeret
Skrivebordet er udstyret med et praktisk displaystativ for at optimere ergonomien og give mere fri plads på skrivebordet. Skærmens placering er afgørende for at undgå træthed i øjnene og for at holde kroppen i den rigtige position under de lange sessioner. Hvis det er nødvendigt, kan du løsne eller montere stativet, når du vil.

Oplader og USB-port lige ved hånden
Genesis Holm 300 RGB har en indbygget hub med tre USB 3.0 porte og kabelstyring, som gør det nemmere at tilslutte diverse perifere enheder og undgå rod blandt alle kabler. Den integrerede oplader giver dig mulighed for at oplade din smartphone eller lignende trådløst, så du altid kan have din mobil lige ved hånden.

Alle dine ting organiseret
Genesis Holm 300 RGB er udstyret til alle dine nørder og har metaltrådsholdere til dine høretelefoner og håndbetjeninger. For at overleve en hel nats spil kan du placere din energidrik eller en kop kaffe i den specielle holder. Holderne har universal montering, så du kan placere dem i højre eller venstre side, alt efter hvad der passer dig bedre. For at holde skrivebordet i orden er der også et magasinrum til at holde kablerne i orden på undersiden af bordet. På fronten kan du også montere en bakke, der passer bedst til dine praktiske ting eller snacks.

Unik baggrundsbelysning
For at opnå den bedste effekt skal du forbedre din spiloplevelse med den fjernbetjente LED-baggrundsbelysning med flere tilstande og funktioner. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at ændre belysningens farver, positioner, hastighed og lysstyrke, og dermed skabe en fantastisk og unik atmosfære, som kun fantasien sætter en stopper for. Baggrundsbelysningen placeres under skrivebordet, så den ikke kolliderer med baggrundsbelysningen fra andet tilbehør.

Identifikation

EAN 5901969425215
Producentens artikelnummer NDS-1550
J

JHB

for 2 år siden

Fuld tilfredshed, lever op til knægtens forventninger.