Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB
Gaming Skrivebord Holm 200 RGB

1 / 8

Gaming Skrivebord Holm 200 RGB

1459 kr.
PROFESSIONELT SPILDESKRGenesis Holm 200 RGB er et professionelt spillebord, der giver plads nok til alt dit spiludstyr under dine episke kampe. Med sin indbyggede RGB-baggrundsbelysning skaber det et betagende landskab i dit ultimative spillerum.Bord
Læs mere

PROFESSIONELT SPILDESKR
Genesis Holm 200 RGB er et professionelt spillebord, der giver plads nok til alt dit spiludstyr under dine episke kampe. Med sin indbyggede RGB-baggrundsbelysning skaber det et betagende landskab i dit ultimative spillerum.

Bordets dimensioner er: 75 x 60 x 113 cm

Ledsager i flere år
Genesis Holm 200 RGB giver dig et stort arbejdsområde med sin solide og holdbare konstruktion, så dette alt-i-et spilbord gør dine omfattende tilbud behagelige og sjove. Bordpladen i lamineret kulfiber er fremstillet i MDF af høj kvalitet og har masser af plads til alt det tilbehør, du har brug for.

Oplader og USB -port ved hånden
Genesis Holm 200 RGB har en indbygget hub med tre USB 3.0-porte og kabelstyring, som gør det lettere at tilslutte forskellige eksterne enheder og undgå rod mellem alle kabler.

Alle dine ting er organiseret
Genesis Holm 200 RGB er udstyret til alle dine nørder og har metaltrådholdere til dine hovedtelefoner og håndbetjeninger. For at overleve en hel nat med spil kan du placere din energidrik eller en kaffekop i den særlige holder. Holderne har universel montering, så du kan placere dem på højre eller venstre side, afhængigt af hvad der passer dig bedre. For at holde skrivebordet i orden er der også et magasinrum til at holde kablerne i orden på bordets underside.

Unik baggrundsbelysning
For at opnå den bedste effekt skal du forbedre din spiloplevelse med den fjernstyrede LED-baggrundsbelysning med flere tilstande og funktioner. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at ændre belysningens farver, positioner, hastighed og lysstyrke og dermed skabe en fantastisk og unik atmosfære, som kun fantasien sætter en stopper for. Baggrundslyset placeres under skrivebordet, så det ikke støder sammen med baggrundsbelysningen fra andet tilbehør.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .