Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

FORMULA F08-NW
FORMULA F08-NW
FORMULA F08-NW
FORMULA F08-NW
FORMULA F08-NW
FORMULA F08-NW

1 / 6

FORMULA F08-NW

2.250 kr.
DXRacers Formula-serie tilbyder stole af høj kvalitet på indgangsniveau med komfort og design i fokus. Formula-serien tilbyder modeller i mange forskellige farver og design. Den anbefalede maksimale længde er 180 cm, og den maksimale bæreevne er 15
Læs mere

DXRacers Formula-serie tilbyder stole af høj kvalitet på indgangsniveau med komfort og design i fokus. Formula-serien tilbyder modeller i mange forskellige farver og design. Den anbefalede maksimale længde er 180 cm, og den maksimale bæreevne er 150 kg.

DXRacers F-serie er en ekstremt overkommelig model, der er velkendt indenfor gaming og e-sport. Med en meget stabil stålkonstruktion, nyt, patenteret, helstøbt fodkryds i aluminium, justerbart vippesæde, armlæn der kan justeres i 8 trin og høj ryg er dette en kontorstol, der lever op til gamernes høje krav. Ryggen og sædet er fyldt med skum med stor tæthed, som også bruges i bilsæder. Den ergonomiske udformning af disse stole gør dem perfekte til mange timers brug om dagen. Maksimal belastning er 150 kg.

Identifikation

EAN 7340136115135
Producentens artikelnummer GC-F08-NW-RX1
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser