Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE
CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE
CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE
CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE
CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE
CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE

1 / 6

CURVER VASKEKURV 40 L, CREME FARVE

293 kr.
301 kr.
Vasketøjskurv Leder du efter en praktisk vasketøjskurv, der vil være funktionel og nem at rengøre? En beholder lavet af solide materialer, der vil glæde dig med sit interessante design og levende farve selv efter mange år? Det er fantastisk - bogst
Læs mere

Vasketøjskurv

Leder du efter en praktisk vasketøjskurv, der vil være funktionel og nem at rengøre? En beholder lavet af solide materialer, der vil glæde dig med sit interessante design og levende farve selv efter mange år? Det er fantastisk - bogstaveligt og billedligt! Takket være vores kurv kan du nemt folde dit tøj efter vask. Tjek tilbuddet og gør svarene til sikkerhed om det rigtige valg.


Grib vores funktionelle vasketøjsbeholder og beundre den ved første øjekast. Kurven er rummelig, så du kan lægge en masse tøj i den. Takket være dette vil du arrangere alt pænt, og du vil ikke bekymre dig om manglen på plads til vask.


Derudover giver komfortable håndtag dig mulighed for komfortabelt at flytte beholderen. Manglen på et låg er en fordel - så du vil sikre konstant adgang til luft inde, takket være hvilke dine ting altid vil lugte.


Vasketøjskurv med glædeseffekt

Hvad med en vasketøjsæske, der ser pæn ud? Vær så venlig! Der er noget at hænge dit øje på - vores kurv er en kombination af en interessant struktur og dejlig farve, der passer perfekt ind i dit badeværelse eller vaskerum.


Således får du ikke kun et praktisk tilbehør, men også et æstetisk element i interiøret. Derudover er kurven nem at rengøre. Det er nok at tørre det med en klud fra tid til anden, og selv efter mange år vil det ligne nyt!


Vasketøjskurv i årevis

En holdbar vasketøjskurv lavet af holdbare materialer? Naturligvis! Vores beholder er lavet af plast af høj kvalitet, der er modstandsdygtig over for ridser, blå mærker og fugt. Således vil det ikke deformere eller miste sit upåklagelige udseende i flere år! Takket være dette behøver du ikke at udskifte beholderen med en ny fra tid til anden. Vær klogere og få tilfredshed med et godt valg og sikkerheden af højeste kvalitet!


Vasketøjskurve - tilbud

Vores omfattende sortiment omfatter strygekurve i forskellige farver og kapaciteter. Cremet, brun eller måske hvid? Nå til din favorit og nyd den farverige revolution i dit badeværelse. Få en praktisk mangle kurv og vask med et smil på dit ansigt!


Længde: 59 cm

Bredde: 38 cm

Højde: 27 cm

Kapacitet: 40 liter

Materiale: plast

Farve: fløde


Identifikation

EAN 3253923677010
Producentens artikelnummer 228393
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser