Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cool Vinylglasafdækningsform af Retro LP Disc 4-pakts B-Sort.

1 / 1

Cool Vinylglasafdækningsform af Retro LP Disc 4-pakts B-Sort.

58 kr.
Vinylglas-coaster i form af Retro LP Disc 4-pakts B-sortering Retorikudviklingen er fortsat stærk. Disse underlag i form af små LP'er er ingen undtagelse. Stilfulde kopier af den klassiske LP er den perfekte gave og tåreåbner til den nostalgiske og
Læs mere

Vinylglas-coaster i form af Retro LP Disc 4-pakts B-sortering

Retorikudviklingen er fortsat stærk. Disse underlag i form af små LP'er er ingen undtagelse. Stilfulde kopier af den klassiske LP er den perfekte gave og tåreåbner til den nostalgiske og retro elsker. Det er ingen undtagelse, at dens underlag for det meste købes af folk, der vidste, hvordan "ægte" musik ville lyde.

BEMÆRK !! På grund af mindre skønhedsfejl, der absolut ikke påvirker funktionen, sælges disse underlag som B-sortering til en reduceret pris. Dette kan være små mærker, når underlagene blev fremstillet. Intet, der er ødelagt eller mangler, kun små skønhedsfejl og intet, der påvirker funktionen eller nostalgi tårer i øjnene.

Indhold:
4-pack glasfod i bunden af klassisk sort LP-Disc med blandede motiver i midten.
Materiale: Vinyl
Mål: ca. 10,5 cm / diameter

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .