Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG
AIR R1S-WRNG

1 / 10

AIR R1S-WRNG

3.390 kr.
DXRacer Air R1S er designet til at være den ultimative gaming-stol med sine åndbare, alsidige og støttende funktioner. AIR R1S er den første af sin slags til at anvende genbrugt net kombineret med unikke fjedre for at gøre din gaming-oplevelse kølig
Læs mere
DXRacer Air R1S er designet til at være den ultimative gaming-stol med sine åndbare, alsidige og støttende funktioner. AIR R1S er den første af sin slags til at anvende genbrugt net kombineret med unikke fjedre for at gøre din gaming-oplevelse kølig og behagelig gennem hele spillet – hele året rundt. Det ultra-åndbare net forbedrer luftgennemstrømningen og reducerer ophobning af varme og fugt.

Stolen har indbygget justerbar lændestøtte, nakkestøtte af memory-skum og et tilbagelæneligt ryglæn, der lader dig finde din foretrukne siddestilling. Den avancerede multifunktionelle kontrolenhed lader dig ikke blot vippe sædet frem og tilbage, men giver også brugeren mulighed for at låse sædet i gradvist skrå positioner, hvilket giver dig en mere afslappet siddeoplevelse.

4D-armlænene kan justeres i fire forskellige retninger, hvilket giver utallige muligheder for tilpasning. De store PU-belagte hjul, sammen med akselafstanden af aluminium med indlagte farver, lader stolen rulle jævnt over flade overflader. Det certificerede klasse 4-gasløft har en maksimal kapacitet på 150 kg, og den anbefalede højde er op til 200 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser