Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG

1 / 10

AIR R1S-GPG

2.749 kr.

-18%

3.367 kr.
DXRacer Air R1S er designet til at være den ultimative gaming-stol med sine åndbare, alsidige og støttende funktioner. AIR R1S er den første af sin slags til at anvende genbrugt net kombineret med unikke fjedre for at gøre din gaming-oplevelse kølig
Læs mere
DXRacer Air R1S er designet til at være den ultimative gaming-stol med sine åndbare, alsidige og støttende funktioner. AIR R1S er den første af sin slags til at anvende genbrugt net kombineret med unikke fjedre for at gøre din gaming-oplevelse kølig og behagelig gennem hele spillet – hele året rundt. Det ultra-åndbare net forbedrer omfattende luftstrøm og reducerer opbygning/ophobning af varme og fugt.

Stolen har indbygget justerbar lændestøtte, nakkestøtte af memory-skum og et tilbagelæneligt ryglæn, der lader dig finde din foretrukne siddestilling. Den konventionelle styreenhed lader dig vippe sædet frem og tilbage eller låse det helt i vandret position. 3D-armlænene kan justeres i tre forskellige retninger.

De PU-belagte hjul, sammen med nylon-akselafstanden med indlagte farver, lader stolen rulle jævnt over flade overflader. Det certificerede klasse 4-gasløft har en maksimal kapacitet på 150 kg, og den anbefalede højde er op til 200 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser