Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

10 ringmåtter - 100 x 150 cm
10 ringmåtter - 100 x 150 cm
10 ringmåtter - 100 x 150 cm
10 ringmåtter - 100 x 150 cm

1 / 4

10 ringmåtter - 100 x 150 cm

2.420 kr.
Særlig rabatpris for 10 stk. Denne gummi ringmåtte er perfekt at bruge som dørmåtte. Men en ringmåtte tilbyder også den ideelle løsning til andre applikationer. Husk: ✓ Indgangsmåtte ✓ Værkstedsmåtte ✓ Ved siden af skøjtebaner eller
Læs mere

Særlig rabatpris for 10 stk.

Denne gummi ringmåtte er perfekt at bruge som dørmåtte. Men en ringmåtte tilbyder også den ideelle løsning til andre applikationer. Husk:

✓ Indgangsmåtte
✓ Værkstedsmåtte
✓ Ved siden af skøjtebaner eller ved skiløjpen
✓ I skibsfarten
✓ Gulv ved arrangementer
✓ I caféer bag baren

Alsidig løsning
En ringmåtte kan bruges både indendørs og udendørs. Den åbne bund sikrer god dræning af væsker og snavs. Dette er ikke kun praktisk ved din indgang, men også sikkert på steder, hvor gulvet ofte er vådt. Fordi måtten er lavet af naturgummi, har den en god skridsikker effekt, selv på kolde og våde vinterdage. Endelig har gummi en (lyd) dæmpende og isolerende effekt. Rengøring af ringmåtten er meget let ved at tappe den ud eller sprøjte den med en haveslange/højtrykssprøjte.

Funktioner
Dimensioner: 100x150 cm
Tykkelse: 23 mm
Vægt: 12 kg
Antal huller: 24x36 = 864
Diameter huller: 20 mm
skridsikker: Ja
dæmper: Ja
Lydisolering: Ja
Dræning: Ja
Frost modstand: Ja

Miljøvenligt og bæredygtigt gummi
Denne miljøvenlige ringmåtte er lavet af naturligt og genbrugsgummi. Den holdbare kvalitet holder i årevis og tørrer ikke ud eller revner i solen. På denne måde kan du være sikker på, at du får glæde af ringmåtten i årevis.

Ringmatte tilbehør
Hvis du vil oprette en større overflade bestående af separate ringmåtter, er dette muligt med . Ved hjælp af disse stik kan du forbinde to eller flere ringmåtter. Indlægsbørster fås også i forskellige farver. Med dette kan du hurtigt forvandle ringmåtten til en rengøringsmåtte.

Ringmåtter fås i mange forskellige størrelser; fra lille til stor, fra ekstra tynd til tyk og med små eller store huller. Så masser af valg! Hele vores sortiment af ringmatte findes .

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser