Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort
TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort
TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort
TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort
TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort

1 / 5

TurboTronic AF10D Digital Airfryer - Air Fryer - 3,5L - Sort

727 kr.
Produkt beskrivelse Den traditionelle frituregryde kan forlade huset for altid med ankomsten af ​​denne TurboTronic AF10D Digital Airfryer med en kapacitet på 3,5 liter. Med den kraftfulde airfryer kan du tilberede din yndlingssnack på en sund måde
Læs mere
Produkt beskrivelse
Den traditionelle frituregryde kan forlade huset for altid med ankomsten af ​​denne TurboTronic AF10D Digital Airfryer med en kapacitet på 3,5 liter. Med den kraftfulde airfryer kan du tilberede din yndlingssnack på en sund måde uden tilsætning af olie eller smør. I modsætning til normal stegning er dette en meget sundere måde at lave mad på; du reducerer endda indtaget af fedt med op til 80 %! At sige nej til denne måde at stege på er ikke længere nødvendigt for en sundere livsstil.

Takket være Rapid Air-teknologien er airfryeren hurtigt klar til brug, og dine retter bliver hurtigt sprødstegt ved hjælp af varmluft. For sikkerheden har airfryeren skridsikre fødder og et Cold-to-Touch-ydre. Airfryeren er nem at betjene via det digitale display, hvormed du kan indstille et af de 8 bageprogrammer, temperaturen og bagetiden. Udover snacks og fritter kan du også lave de lækreste kød-, fiske- og kyllingeretter med varmluftsfrituregryden samt en kartoffelgratin eller rosti. På denne måde kan du på ingen tid sætte et velsmagende måltid på bordet på en sund måde. På grund af sin kompakte størrelse er TurboTronic AF10D Airfryer også nem at bære eller opbevare!

Unikke egenskaber ved TurboTronic AF10D Airfryer
8 programmer
Takket være de praktiske forprogrammerede indstillinger kan du nemt vælge den rigtige tilberedning til dit yndlingsmåltid. TurboTronic AF10D Digital Airfryer har 8 forskellige programmer specielt til:

fritter
Kød
Kylling
Bøf
Kage
Rejer
Fisk
Forvarm
Stegning med varm luft
I modsætning til den traditionelle frituregryde steger denne airfryer ikke i olie eller fedt, men med varmluft. På denne måde indtager du op til 80 % mindre fedt uden at skulle gå på kompromis med smagen. På trods af at din ret er en del sundere, forbliver pommes frites lige så sprøde og dine kyllingelår pæne og saftige.

Digital kontrol
Takket være dets digitale kontrolpanel er airfryeren nem at bruge. Udover de valgte bageprogrammer kan du også indstille timer og temperatur via displayet. Temperaturen kan justeres fra 50 til 200 °C og bagetiden op til 30 minutter. Ydermere er der en start- og pauseknap samt en menuvalgsknap.

Multifunktionelt design
Med TurboTronic AF10D Digital Airfryer kan du ikke kun stege fedtfrit, du kan også tilberede retter på andre måder. Bag hjemmelavede chips sprøde, steg en kylling lækker mør, grill en velsmagende pølse eller grill en hjemmelavet kartoffelgratin med det medfølgende gitter. Ikke flere ubehagelige lugte eller bunker af retter, men enkel og sund madlavning til den daglige kost.

Lille men kraftfuld
De fleste frituregryder er store og fylder meget. Ikke denne AF10D Airfryer. Airfryeren er kompakt nok til bordpladen og nem at opbevare. Airfryeren har en stor kapacitet på 3,5 liter og en effekt på 1200 til 1400 Watt, hvilket gør den velegnet til store portioner ad gangen.

let at rengøre
Rengøring efter brug udføres på ingen tid. Beholderen til juice og fedtstoffer, der frigives under bagningen, frigives let på grund af non-stick belægningen. De enkelte dele tåler desuden opvaskemaskine.

Automatisk sluk
Airfryeren slukker selv, når bageprogrammet er færdigt. Du kan nemt selv indstille tiden med timeren. Selvom du åbner beholderen i mellemtiden, slukker airfryeren automatisk.

specifikationer
Ydeevne

Kapacitet: 3,5 liter
Effekt: 1200 – 1400 Watt
Velegnet til kartofler, pommes frites, kød, fjerkræ og snacks
Velegnet til både frosne og ikke-frosne fødevarer
Digital kontrolmenu
LED indikation
30 minutters timer
Temperatur 50 °C til 200 °C
Aftagelig kurv og gitter
Cold-to-Touch eksteriør
Automatisk sluk
Kurv og gitter tåler opvaskemaskine
Design

Farve: Turkis, grøn eller sort
Kompakt og let
Digitalt display
Aftagelig kurv med håndtag
tilbehør

Aftagelig kurv
grillrist
Vægt og dimensioner

Produktets mål (l x b x h): 31 x 26,3 x 31 cm
Emballagemål (l x b x h): 29 x 29 x 34,5 cm
Produktvægt: 3,5 kg

Identifikation

EAN 4260563035680
Producentens artikelnummer OPTI TT-AF10D-BLA
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser