Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Soehnle blodtryksmonitor systo monitor 200

1 / 1

Soehnle blodtryksmonitor systo monitor 200

36483 kr.
Mål og analyser altid dit blodtryk korrekt - overarms blodtryksmåler Systo Monitor 200 fra Soehnle hjælper dig med at vurdere dine målte værdier korrekt. Med hver måling klassificeres dine resultater i henhold til WHO-systemet (Verdenssundhedsorganis
Læs mere
Mål og analyser altid dit blodtryk korrekt - overarms blodtryksmåler Systo Monitor 200 fra Soehnle hjælper dig med at vurdere dine målte værdier korrekt. Med hver måling klassificeres dine resultater i henhold til WHO-systemet (Verdenssundhedsorganisationen) på en trafiklysfarveskala: optimalt, normalt eller højt blodtryk. Dette muliggør enkel og utvetydig vurdering af dit blodtryk.Hjerterytmekontrollen registrerer enhver uregelmæssig hjerteslag under målingen og advarer dig om eventuelle forstyrrelser i hjerterytmen.Enheden kan gemme målinger fra to brugere, 60 målinger pr. Bruger. Så du kan gemme dine målinger med dato og tid i cirka to måneder.Endvidere beregner enheden altid gennemsnittet af de sidste tre målinger for at udlede entydige tendenser omkring dine blodtrykværdier. Alle værdier, inklusive hjerterytme, vises på det letlæselige LCD-display. Den komfortable justerbare manchet er velegnet til overarme fra 22 til 42 cm. Monteringshjælpen hjælper med at sætte manchetten på og forhindrer misbrug. Med energibesparende automatisk slukfunktion. Inkluderet batterier, så klar til at starte.• Fuldautomatisk blodtryksmåling og hjertefrekvensmåling på overarmen• Klassificering af de målte værdier i henhold til WHO's trafiklysfarveskala (Verdenssundhedsorganisationen)• Rytmestyring advarer om mulige forstyrrelser i hjerterytmen• Beregning af gennemsnittet af de sidste tre målinger til vurdering af arterielt tryk• Opbevaringskapacitet til 2 brugere, 60 målinger pr. Bruger, muliggør også langsigtet overvågning af blodtrykket. Gæstetilstand for andre brugere• Komfortabel, justerbar manchet til overarme i størrelsen 22 til 42 cm - med pasformkontrol• LCD-display for god læsbarhed af de målte værdier (øvre tryk, undertryk og hjerterytme)• Energibesparende automatisk slukfunktion• Batterier inkluderet. Så du kan begynde at måle med det samme!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .