Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Skægtrimmer ER-SB40

Fri fragt
Skægtrimmer ER-SB40
Skægtrimmer ER-SB40
1505 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

 • 90 dages åbent køb
 • Hurtig levering
 • 1 års garanti

Japansk knivbladteknologi af det seneste snit sammen med en ultrahurtig lineær motor giver uovertruffen behagelig barbering.
Fanger effektivt sugerør, der ligger fladt og gør det lettere at få skægkonturer med en glat og lige finish. Konventionel: Knivkanten er smallere, så hår, der ligger langs huden - kom væk og bliver sværere at fange. Nyt: Knivkanten er bredere, så de fanger flere hår ad gangen - og løfter tråde, der er krøllede eller ligger fladt mod huden.

Dette er første gang, at en standardforbrugerskægtrimmer kommer med en ultrahurtig lineær motor. Resultatet er en hurtig, blød trimmer, der ikke hugger, selv med tæt og tykt skægvækst. * 1 gælder for elektrisk skægtrimmer til hjemmebrug. (12. juni 2017 ,? Panasonics egne data.) Konstant skærehastighed, indtil du er færdig? Den lineære motor fortsætter med at køre med maksimal effekt, indtil batteriet løber tør. Det giver et blødere og mere effektivt snit helt til slutningen. * 2 Panasonics grafiske model er en illustration.

Hurtigjusteringen har 19 forskellige positioner fra 1,0 - 10 mm - i trin på 0,5 mm, hvilket gør det lettere at trimme skæg til den ønskede længde (uden tilbehør: 0,5 mm). Fastgør tilbehøret, og indstil den ønskede længde. Nu er du klar til at trimme dit skæg på en række forskellige måder.
Panasonic udvikler den japanske kunst til at fremstille usædvanligt skarpe og stærke sværdblade ved at anvende den nyeste teknologi til fremstilling af knivblade med enestående høj kvalitet. Dette er knivblade, der kun kan fremstilles af Panasonic. Skarp, usædvanlig skarp og holdbar. Dette er bl.a.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Vi tilbyder dig som kunde at shoppe med gratis leverancer, gratis retur og åbent køb i 90 dage. Sikkert og let!

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .