Identifikation
EAN | 4062859001085 |
---|---|
Producentens artikelnummer | RCVG-45 |
-5%
Skånsom madlavning med sous vide til gryde fra Royal Catering
Ønsker du at lave mad ved skånsomt at opvarme vakuumpakkede fødevarer? Så er sous-vide-stav RCVG-45 fra Royal Catering et fremragende køkkenredskab til at hænge i gryden. Den er ideel til f.eks. hoteller, restauranter og catering men kan også anvendes til at lave mad privat i hjemmet.
Højdepunkter
Til sous-vide-madlavning begynder man med at vakuumpakke kød, fisk eller grøntsager lufttæt vha. en særlig vakuumpakker. Dette sikrer at vitaminer og aroma bibeholdes. Fyld derefter en gryde med 20 - 30 l vand og hæng sous-vide-staven på indersiden af gryden. Stort set alle typer gryde er velegnede. Med skruen sørger man for at sous vide-staven hænger godt fast. Indstil derefter den ønskede temperatur og tilberedningstiden på LED-displayet. Temperaturen kan indstilles i intervallet 0 - 90 °C med en præcision på ned til 0,5 grad.
Med det energieffektive varmeelement på 1.500 W opnår sous vide-staven hurtigt den ønskede temperatur. Vandet sættes i bevægelse for at sikre en konstant temperatur overalt i badet.
EAN | 4062859001085 |
---|---|
Producentens artikelnummer | RCVG-45 |