Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Gymstick Massage Gun

(0)
Skrive en anmeldelse
-49%
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage Gun
740 kr.
Vejledende pris: 1440 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Gymstick massagepistol hjælper med at lindre spændte muskler, mhed og stiv ryg. Den er perfekt til både personligt og semi professionelt brug, hvilket gør at den også kan bruges af physioterapeuter eller kiroprakter.

Massage pistolen tilbyder fire tilpassede massagehoveder, hvilket giver en afslappende massage oplevelse som kan fremskynde muskel restitutionen og formindske risikoen for skader. Enheden tilbyder 3 forskellige vibrationsniveauer, så den ikke den ikke bliver sløv også ved stærkere massagebehandling; 1200 rpm - 2000 rpm.

Leveres med 5 forskellige massagehoveder tilpasset til forskellige dele af kroppen.

Specifikationer
 • Nominel frekvens: 20 - 58 Hz
 • Materiale: ABS, stål, silikone, EVA
 • Batteritid: 3,5 - 5 timer
 • Spænding: 16,8V
 • Motor: 20 W
 • Amplitude: 8 mm
 • Leveres med premium rejse- og opbevaringstaske

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.