Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Febertermometer
Febertermometer
Febertermometer
Febertermometer
Febertermometer
Febertermometer
Febertermometer

1 / 7

Febertermometer

385 kr.
Nu er vores nye febertermometer her, hvilket gennem infrarød teknologi betyder, at brugeren ikke behøver at røre den person som skal testes. Perfekt i virustider for at undgå infektion. Febertemometeret anbefales til familier og skoler, da den er fr
Læs mere

Nu er vores nye febertermometer her, hvilket gennem infrarød teknologi betyder, at brugeren ikke behøver at røre den person som skal testes. Perfekt i virustider for at undgå infektion. Febertemometeret anbefales til familier og skoler, da den er fremragende at bruge selv hos børn, selv sundhedsvæsenet er en passende målgruppe, fordi febertermometeret er kontaktfrit. Febertermometeret bruges til at måle kedeltemperaturen.

Febertermometeret leveres med to batterier. For at installere batterierne skal du skubbe batteridækslet ned og sætte batterierne i. Ferbertermometeret udfører nu en selvtest for at kontrollere funktionaliteten.

For at måle temperaturen skal du pege febertermometeret mellem øjenbrynene, 0-5 cm fra panden. Rør ikke ved kedlen med termometeret. Tryk dernæst på startknappen. Efter cirka 1 sekund, vises resultatet på LED-displayet, termometret vibrerer og bipper. Lyden kan dæmpes hvis du ønsker det.

Hvis afstanden er for langt mellem termometeret og testpersonen, vises der et symbol med numrene 0-5 på displayet. Når afstanden reduceres til den rigtige, udføres målingen automatisk.

Engelsk brugsanvisning.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme