Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå
DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå
DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå
DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå
DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå
DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå

1 / 6

DAF5 Dobbelt Airfryer XXL - Varmluftsfrituregryde - 9 liter - Blå

1.626 kr.
Produkt beskrivelse TurboTronic DAF5 Double Airfryer XXL gør det sjovt og nemt at lave mad derhjemme. Airfryeren har 2 separate kurve, hvormed du kan tilberede 2 forskellige retter på samme tid. Det gør DAF5 unik! Kurvene på 4,5 liter hver har stor
Læs mere
Produkt beskrivelse
TurboTronic DAF5 Double Airfryer XXL gør det sjovt og nemt at lave mad derhjemme. Airfryeren har 2 separate kurve, hvormed du kan tilberede 2 forskellige retter på samme tid. Det gør DAF5 unik! Kurvene på 4,5 liter hver har stor kapacitet, så du kan bage store portioner ad gangen. Airfryeren byder på ikke mindre end 12 forskellige tilberedningsprogrammer, som du kan vælge imellem. Derudover kan du vælge et madlavningsprogram for hver kurv separat. Airfryeren er det sunde alternativ til almindelig stegning. Varmluftfrituregryden bruger varmluft i stedet for olie eller smør, så du kan reducere dit fedtindtag med op til 80 procent! Dette gør airfryeren til det bedste valg og kan uden problemer bruges dagligt. Takket være Rapid Air-teknologien cirkulerer den varme luft 360° gennem kurvene, så tallerkenerne opvarmes jævnt med en temperatur på 50 °C til 200 °C. På den måde forbliver dine fritter lige så sprøde og sprøde og dine kyllingevinger lige så saftige som fra den traditionelle frituregryde. For en sikkerheds skyld har airfryeren skridsikre fødder og en Cool to Touch-funktion for at holde det udvendige køligt.

Unikke egenskaber ved TurboTronic DAF5 Double Airfryer XXL
Forprogrammerede tilberedningsindstillinger
Takket være de praktiske forprogrammerede indstillinger kan du nemt vælge den rigtige temperatur og bagetid til forskellige retter. DAF5 Double Airfryer XXL har ikke mindre end 12 forudindstillede programmer, som vises separat på displayet med et ikon. På denne måde kan du indstille den rigtige forberedelse med kun en enkelt knap. Airfryeren er ikke kun velegnet til pommes frites, men også til eksempelvis kød og fisk.

Sundere end traditionel stegning
I modsætning til en traditionel frituregryde steger denne frituregryde ikke i olie eller smør, men med varmluft. Denne fedtfattige måde at tilberede på er meget sundere. På den måde reducerer du dit fedtindtag med op til 80 procent.

2 separate kurve og ekstra tallerkener
Airfryeren er udstyret med 2 beholdere, der har en kapacitet på 4,5 liter adskilt fra hinanden. Du laver altså 2 forskellige retter, som du begge kan tilberede på forskellige måder. Dit måltid er derfor klar dobbelt så hurtigt som med en almindelig airfryer. Det sparer en masse tid! Du får også 2 grillplader og 2 pizzaplader, som du kan bruge i kurvene.

let at bruge
Airfryerens digitale display gør det meget nemt at vælge den rigtige temperatur, fra 50 til 200 grader, og det rigtige program. Den justerbare timer og overophedningsbeskyttelse gør airfryeren nem og sikker at bruge. Begge kurve er helt aftagelige, hvilket også gør serveringen til en leg.

Multifunktionelle muligheder
Med XXL airfryer kan du ikke kun stege, men også bage, stege, grille og riste. Bag lækre cupcakes som forkælelse eller grill et vidunderligt mørt stykke kød eller fisk. At bage en tærte, selv æbletærte, er ikke noget problem for airfryeren. Derudover har du ikke længere ubehagelige lugte eller bunker af opvask. Enkel og sund madlavning til hver dag.

Nem at rengøre
Rengøring efter brug er let; saft og fedt samler sig i affaldet. Airfryeren er desuden udstyret med non-stick belægning, så maden er nem at suge af. Kurvene og gitrene tåler også opvaskemaskine. Du kan rengøre resten af ​​airfryeren efter brug med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.

automatisk nedlukning
Varmluftfrituregryden slukker selv, når den indstillede stegetid er udløbet. Du vil derefter høre et bip. Du indstiller selv denne tid med timeren. Airfryeren stopper også automatisk, hvis du åbner den ind imellem.

Yderligere ejendomme
12 madlavningsprogrammer

Forvarm
pommes frites
Kød
underlår og kyllingelår
Bøf
Kage
Rejer
Fisk
Pizza
Grøntsager
hotdog
kæbe
Alle specifikationer
Ydeevne

Kapacitet: 2 x 4,5 liter (9 liter i alt)
Effekt: 1400 - 1600 Watt
Digital skærm
Anvendelse: berøringsskærm
LED indikatorlys
Timer justerbar op til 90 minutter
Temperatur: 50 °C - 200 °C
Cool to Touch-funktion
automatisk nedlukning
tilbehør

2 aftagelige kurve á 4,5 liter
2 grillplader med non-stick belægning
2 pizzatallerkener med non-stick belægning
Vægt og mål

Produktmål (l x b x h): 36,1 x 40 x 32 cm
Emballagemål (l x b x h): 41 x 45 x 36,5 cm
Produktvægt: 7,3 kg

Identifikation

EAN 4260563036403
Producentens artikelnummer OPTI TT-DAF5-BLUE
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser