Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Barstol i Læder Hæve- og Sænkbar Sort
Barstol i Læder Hæve- og Sænkbar Sort
Barstol i Læder Hæve- og Sænkbar Sort

1 / 3

Barstol i Læder Hæve- og Sænkbar Sort

699 kr.
Hæve- og sænkbar barstol i sort læder til arbejdspladsen eller det moderne hjem. Læderstolen har et klassisk luksuriøst design. Understellet/rammen er blank forkromet stål har en praktisk aflastende fodstøtte til dine fødder samt en stabil gulvplade.
Læs mere
Hæve- og sænkbar barstol i sort læder til arbejdspladsen eller det moderne hjem. Læderstolen har et klassisk luksuriøst design.

Understellet/rammen er blank forkromet stål har en praktisk aflastende fodstøtte til dine fødder samt en stabil gulvplade. Det sorte PU-lædersæde skaber et blødt og behageligt stolesæde og rygstøtte i ét. Fyldet er af skumsvamp med en mediumhøj densitet.

Stolen kan hæves og sænkes og har en roterbar 360°-funktion. Højden justeres let efter behov ved hjælp af et håndtag (mimimumhøjden er 55 cm og maksimumhøjden er 75 cm). Siddedelen måler 43 x 43 cm med en højde og bredde på 37 x 37 cm på rygstøtten.

De superlækre barstole passer perfekt ved f.eks. kogeøen i køkkenet, ved et smukt og funktionelt barbord eller på et arbejdskontor.

1 stk. sort barstol / læderstol / designstol (barstolen fås også i mælkehvid læder).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme