Find gadgets til jul

Åbent køb til og med 7/1-25

Find gadgets til jul

Åbent køb til og med 7/1-25

Fri fragt over 299kr
Fri fragt over 299kr
Kundeservice

Popcornmaskiner

225 produkter

Popcornmaskine - tag biografoplevelsen med hjem! Hos os på CDON.COM finder du adskillige forskellige popcornmaskiner til den ægte hjemmebiografoplevelse! At lave popcorn derhjemme har aldrig været nemmere. Spring de mikrobølgepopcorn over, der er fyldt med transfedt og andre unødvendige stoffer. Med en popcornmaskine kan du selv vælge at tilsætte olie, smør eller hvorfor ikke koldpresset kokosolie for et sundere alternativ og få perfekte popcorn hver gang! Har du brug for mere information? » her


Hvorfor anskaffe en popcornmaskine?

Man kan tro, at en popcornmaskine blot er endnu en køkkenmaskine, der optager plads i køkkenet. Men faktum er, at popcorn er en sundere snack sammenlignet med chips og slik, og med en popcornmaskine kan du undgå usunde transfedtstoffer, som findes i almindelige mikrobølgepopcorn. Vælg smør, når du vil forkæle dig selv, ellers fungerer det lige så godt med en sundere olie som f.eks. koldpresset kokosolie! Ønsker du en anden smag på dine popcorn, kan du tilføje valgfrie krydderier eller smagfulde olier. Det går også hurtigt at bruge en popcornmaskine, da dine popcorn er klar på 3-5 minutter.

Hvordan fungerer en popcornmaskine?

Når du har lagt majsene og startet din popcornmaskine, begynder maskinen straks at varme op, og en metalpind begynder at dreje for at fordele majsene jævnt, så de ikke brænder fast. Sørg for, at olien er fordelt over alle majsene. Når olien er tilstrækkelig varm, begynder majsene at poppe og bliver til popcorn.

Hvad koster en popcornmaskine?

På CDON har vi popcornmaskiner i forskellige prisklasser, der er noget for enhver! Vores popcornmaskiner koster mellem 81 DKK og 432 DKK. De dyrere modeller har typisk lidt flere funktioner og flere indstillinger end de billigste.

Hvordan bliver majsen til popcorn?

For at lave popcorn skal man bruge majs, der er tørret på en bestemt måde, hvor der stadig er lidt fugt tilbage i majsene, og det er denne fugt, der får majsene til at poppe. Når majsene opvarmes under tryk, springer skallen, og det bliver til et popcorn!