Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

USB Mikrofon K690
USB Mikrofon K690
USB Mikrofon K690
USB Mikrofon K690
USB Mikrofon K690
USB Mikrofon K690

1 / 6

USB Mikrofon K690

459 kr.
En hel FIFINE K690 og meget mere! FIFINE er et mærke kendt for at kalibrere avanceret lyd og K690 er en af de bedste mikrofoner i FIFINE serien, hvilket betyder samme klare lydgengivelse som resten af serien. At være en "moderne" USB-mikrofon betyd
Læs mere
En hel FIFINE K690 og meget mere!
FIFINE er et mærke kendt for at kalibrere avanceret lyd og K690 er en af de bedste mikrofoner i FIFINE serien, hvilket betyder samme klare lydgengivelse som resten af serien. At være en "moderne" USB-mikrofon betyder ikke, at lydoptagelse er den normale standard. Ingen høje eller lave frekvenser falder, og dalene er lige så skarpe som toppene.

Det er langt fra kun en følelse, stabiliteten hjælper faktisk på lydkvaliteten. På grund af den robuste konstruktion er den mindre udsat for vibrationer, selvom den ikke er monteret på en arm og ingen generende resonansfrekvenser. Når hovedtelefonerne er tilsluttet mikrofonen, kan du stadig kontrollere udgangslydstyrken på din computer til enhver tid. Den står længere end en almindelig stationær mikrofon, så den ikke peger mod brystet. Og den kan vippes frem og tilbage hele 360°. Det betyder en kortere afstand, og opfanger dermed stemmen bedre, end når den er placeret i den oprindelige position. Det kommer ikke med en masse kompliceret software, fordi det ikke er nødvendigt. Pointen er at holde det enkelt, og faktum er, at alle de kontroller, du har brug for, allerede er fysisk på mikrofonen.

Identifikation

EAN 7340136199098
Producentens artikelnummer K690
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser