Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

USB Mikrofon K683B + Pop Filter
USB Mikrofon K683B + Pop Filter
USB Mikrofon K683B + Pop Filter
USB Mikrofon K683B + Pop Filter

1 / 4

USB Mikrofon K683B + Pop Filter

329 kr.
En mikrofon på farten med et solidt metalhus, bare smid den i posen og kør. Tænd for lydoptagelseshjulet, når din stemme er for lav eller for høj under spil, udsendelser eller webkonferencer, hvilket sparer dig for besværet med at stoppe og trække et
Læs mere
En mikrofon på farten med et solidt metalhus, bare smid den i posen og kør. Tænd for lydoptagelseshjulet, når din stemme er for lav eller for høj under spil, udsendelser eller webkonferencer, hvilket sparer dig for besværet med at stoppe og trække et konfigurationspanel op. En lydstyrkekontrol suppleres med et kontrolstik med lav latens, der forbedrer din brugeroplevelse. Streamer har længe ønsket funktion - en fysisk bestikkelsesknap er endelig her. Med en LED -indikator på frontpanelet, der tydeligt viser, om lyden er optaget eller ej.

Konceptet med at gøre forbindelsen let er ikke ændret. FIFINE K683B er stadig plug and play på Windows, Mac, Linux og PlayStation. Et værdsat og velfungerende specialfremstillet U-formet popfilter er inkluderet, hvilket giver en følelse af æstetisk tilstedeværelse. Intet nyt med et aftageligt kabel, men nu hvor output har både type A- og C-stik, øges brugervenligheden betydeligt.

Identifikation

EAN 7340136189440
Producentens artikelnummer K683B
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser