Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678
USB Mikrofon K678

1 / 9

USB Mikrofon K678

309 kr.
Installer nemt og føl dig som en professionel I FIFINES seneste USB-mikrofon får du kombinationen af praktisk og spilbarhed med en LED-indikator, mute-knap, lydstyrkeknapper og hovedtelefonstik! Denne nye mikrofon kører med enkelheden af plug & p
Læs mere
Installer nemt og føl dig som en professionel

I FIFINES seneste USB-mikrofon får du kombinationen af praktisk og spilbarhed med en LED-indikator, mute-knap, lydstyrkeknapper og hovedtelefonstik!

Denne nye mikrofon kører med enkelheden af plug & play på Windows, Mac eller Linux.
Det, der adskiller K678 fra andre USB-mikrofoner, er en raffineret alt-i-en-løsning, der bevarer de gode punkter ved XLR-opsætningen: Få kontrol, øjeblikkelig stilhed og live-overvågning, mens besværet brydes ned.
Power er i udseendet.

Undervurder ikke udseendet af en mikrofon, selvom du ikke er en sanger, der står på scenen. Øg dine abonnenter og visninger med imponerende værktøjer, når du streamer eller opretter videoer.
Når du ser på mesh-toppen og den slanke sorte finish og holder i hånden for at føle dens tunge pligt, er ordet premium på spidsen af din læbe. Trekantstativet tilføjer ikke kun æstetisk appel, det tilføjer også stabilitet til en stationær mikrofon, der er tilbøjelig til at vibrationer. For publikum, der bærer hovedtelefoner, er det venligt af dig at streame med mindre subtil lyd. Du kan endda fjerne stativet og hægte mikrofonen til et armstativ med den medfølgende adapter.

Identifikation

EAN 7340136198992
Producentens artikelnummer K678
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser