Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Julemandsmaske Julenissermaske Super Blød Voksen
Julemandsmaske Julenissermaske Super Blød Voksen

1 / 2

Julemandsmaske Julenissermaske Super Blød Voksen

243 kr.
Jule-nissemaske er lavet af 100% naturlig latex, letvægts, elastisk, miljøbeskyttelse, giftfri, velegnet til de fleste voksne. Nissemaske er med god åndbarhed og elasticitet, såsom fester, udklædningsfester, shows, cosplay , sjove aktiviteter og så
Læs mere

Jule-nissemaske er lavet af 100% naturlig latex, letvægts, elastisk, miljøbeskyttelse, giftfri, velegnet til de fleste voksne. Nissemaske er med god åndbarhed og elasticitet, såsom fester, udklædningsfester, shows, cosplay , sjove aktiviteter og så videre.
Størrelse: Velegnet til de fleste voksne hoveder (hovedstørrelse)
Materiale: Latex
Vægt: 250g

Vedligeholdelsesinstruktioner: Tør forsigtigt latexmasken af ​​med fortyndet mild sæbe. Bank forsigtigt med en ren våd klud for at skylle. Brug ikke oliebaseret kosmetik, makeupfjerner og cremer, da det vil forkorte levetiden.
Bemærk: Før brug skal den stilles på et ventileret sted i et stykke tid, for at fjerne lugten. Så kan du røre ved den, effekten er
bedre og mere behageligt. På grund af faktorerne belysning og skærmvisning kan der være en lille forskel mellem farven og det virkelige objekt, forstå venligst.
Emballagen indeholder:
1 x julemandsmaske

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser