Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Gaming Mikrofon HyperX SoloCast, USB, Sort
Gaming Mikrofon HyperX SoloCast, USB, Sort
Gaming Mikrofon HyperX SoloCast, USB, Sort

1 / 3

Gaming Mikrofon HyperX SoloCast, USB, Sort

543,39 kr.
HyperX SoloCast er et must-have for videoredigerere, streamere og spillere, der leder efter en USB-mikrofon med fremragende lydkvalitet. Det er Plug N Play, let at bruge og har de sædvanlige funktioner: Tryk for at slå lyden og LED-indikatoren fra.
Læs mere

HyperX SoloCast er et must-have for videoredigerere, streamere og spillere, der leder efter en USB-mikrofon med fremragende lydkvalitet. Det er Plug N Play, let at bruge og har de sædvanlige funktioner: Tryk for at slå lyden og LED-indikatoren fra. SoloCast-mikrofonen har et fleksibelt, justerbart stativ og kan placeres på skrivebordet eller monteres på skrivebordet. Det er certificeret af TeamSpeak og Discord og kompatibelt med OBS, XSplit, Streamlabs OBS og en række andre programmer, hvilket gør det til en ekstremt streamingvenlig mikrofon.


PLUG N PLAY

Få lydoptagelser i høj kvalitet med denne brugervenlige USB-kondensatormikrofon. Det nyreformede polære mønster prioriterer lydkilder direkte over mikrofonen.


TRYK FOR AT SLÅ LYDEN FRA MED LED-INDIKATOR

Bare tryk på toppen af mikrofonen for at slå lyden fra, og LED-indikatoren viser straks, om lyden er slået fra eller ej.


FLEKSIBELT OG JUSTERBART STATIV

Det stående, der er let at placere, roterer for at understøtte en række forskellige konfigurationer. Du kan endda montere den under en skærm, hvis du ikke har plads nok.


3/8-TOMMER OG 5/8-TOMMER GEVIND

Den alsidige mikrofon passer til 3/8-tommer og 5/8-tommer gevindkonfigurationer, hvilket gør den kompatibel med de fleste mikrofonstativer.


FLERE KOMPATIBILITETER

Få fantastisk lyd, uanset om du opretter forbindelse til din pc, PS4 eller Mac. SoloCast er certificeret af Discord og TeamSpeak og arbejder på store streamingplatforme som Streamlabs OBS, OBS Studio og XSplit.

Identifikation

EAN 0740617301663
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser