Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Funidelia | Hippie peace halskæde til kvinder og mænd ▶ 60'erne, Hippie, Flower power, Årti, tilbehør til kostume

1 / 1

Funidelia | Hippie peace halskæde til kvinder og mænd ▶ 60'erne, Hippie, Flower power, Årti, tilbehør til kostume

19 kr.
【Inkluderet】 Medallion 【Produktets Materiale】 100% Plastik【Tilbehør 60'erne Hippie 】 anderledes og unikt til karneval, Halloween, temafester eller fødselsdage. Kostumesmykker 60'erne & Hippie til at komplimentere ethvert kostume Flower power & Årti【D
Læs mere
【Inkluderet】 Medallion 【Produktets Materiale】 100% Plastik
【Tilbehør 60'erne Hippie 】 anderledes og unikt til karneval, Halloween, temafester eller fødselsdage. Kostumesmykker 60'erne & Hippie til at komplimentere ethvert kostume Flower power & Årti
【Det perfekte tilbehør til dit kostume】 Hvad er dit yndlingsårti?. Tilbehøret perfekt til dig kostume 60'erne Hippie. Du kan også bruge din Hippie peace halskæde til et 60'erne & Hippie kostume.
Kostumetilbehør er de detaljer, der gør forskellen og betyder, at dit outfit er unikt og tilpasset dig.
【Funidelia】 er den største online kostumeshop i Europa. Hos FUNIDELIA designer vi vores egne kostumer og tilbehør, så vi kan kontrollere produktionskæden og sikre den【højeste kvalitet til den bedste pris】for alle vores produkter. Vi har også samarbejdsaftaler med nogle af de vigtigste licenser i verden.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .