Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White

(0)
Skrive en anmeldelse
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Cherry BP Moonlight White
1005 kr.
Fragt fra 39 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
    Fragt fra 39 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

AMOLED display med elegante urskiver
Stort 326 PPI AMOLED display med elegante urskiver. Enestående og mere komfortabel visuel oplevelse

Storslået 326 PPI AMOLED display, der vil holde dine øjne fast på dit ur. Butikken med urskiver giver et stort udvalg af originale grænseflader, hvilket gør din Amazfit GTR til et problemfri kunstværk.

En revolutionerende batterilevetid på 24 dage
Ingen bekymringer om at løbe tør for batteri længere

En avanceret chip med lavt strømforbrug, et nyt og forbedret kredsløbsdesign, deep-in strømoptimering og strømforbrug gør det muligt for Amazfit GTR at præstere perfekt i over tre uger.

Vandtæt op til 5 ATM og GPS med høj præcision
Din bedste ledsager til bjergbestigning eller svømning

Amazfit GTR er vandtæt til en dybde på 50 meter, hvilket er sammenligneligt med traditionelle high-end ure, så du har intet at bekymre dig om, når du bærer det i hverdagen eller til svømning. Desuden bliver GPS-positioneringssystemet med høj præcision til stadighed optimeret til at give rige træningsdata til din udendørs motion.

12 Sports Modes, fra svømning til skiløb
Amazfit GTR kommer med 12 sportstilstande, fra daglige aktiviteter såsom gang, løb eller svømning til klatring og skiløb, så vil du være i stand til at se din træningsstatus og forbedre overtid.

Motion + Sundhed + Dagligt liv
Et mere avanceret overvågningssystem i fuld skala til hjerterytme

Amazfit GTR, integreret med BioTrackerTM PPG optisk sensor til biologisk sporing og en algoritme udviklet af Huami, tilbyder avanceret fuldskala hjerterytme-overvågning. Det giver ikke kun en 24-timers uophørlig hjerterytme-overvågning med høj præcision, men indeholder også funktioner såsom vibrationsalarmer, hvis pulsen er alt for høj eller ude af pulsinterval under træning, og optagelse og visning af fedtforbrændingsområde, hvilket gør træningen mere videnskabelig og sund.

Tæl dine skridt, forbedr din søvn, spil musik:
Alt, hvad du har brug for i din hverdag

Så længe du bærer Amazfit GTR, vil det stille og roligt tælle dine skridt og mængden af din træning hele dagen lang. Når du falder i søvn, vil det optage din søvntilstand i detaljer, og giver dig mulighed for at fjernstyre musikken, der afspilles på din mobil for en håndfri træningsoplevelse.

Enestående Ny Amazfit App til en helt ny oplevelse
Den nydesignede Amazfit App er det perfekte supplement til Amazfit GTR. Du kan justere indstillingerne på dit ur, ændre urskiven, tjekke de historiske træningsoptegnelser og indstille eksklusive træningsplaner for at hjælpe dig med at få bedre resultater.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.