Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Western Digital WD Sort SN750 1TB NVMe M.2 SSD
Western Digital WD Sort SN750 1TB NVMe M.2 SSD
Western Digital WD Sort SN750 1TB NVMe M.2 SSD
Western Digital WD Sort SN750 1TB NVMe M.2 SSD

1 / 4

Western Digital WD Sort SN750 1TB NVMe M.2 SSD

923 kr.
1TB, 3470 / 3000 MB / s, M.2, PCIe Gen3 8GB / s, 7,5 gWestern Digital Black SN750, 1000GB, M.2, 3470 MB/s, 8 GbpsLevering af NVMe-ydeevne på øverste niveau til gamingNiveau op til NVMe SSD-ydeevneWD BLACKTM SN750 NVMeTM SSD leverer topniveau ydeevne
  • Vi er her for vores kunder
  • Vi er klar til at tilbyde en forskel
  • og være dit direkte valg som lagringspartner
Læs mere

1TB, 3470 / 3000 MB / s, M.2, PCIe Gen3 8GB / s, 7,5 g

Western Digital Black SN750, 1000GB, M.2, 3470 MB/s, 8 Gbps


Levering af NVMe-ydeevne på øverste niveau til gaming

Niveau op til NVMe SSD-ydeevne

WD BLACKTM SN750 NVMeTM SSD leverer topniveau ydeevne til spil- og hardwareentusiaster, der ønsker at opgradere deres spil eller brugerdefinerede pc. WD BLACK SN750 NVMe SSD fås i kapaciteter, der spænder fra 250 GB til 2 TB, og konkurrerer med nogle af de bedst mulige drev på markedet for at give spillere den konkurrencemæssige fordel. Supplerende funktioner forbedrer systemets lydhørhed, såsom spiltilstand i WD BLACK SSD Dashboard. WD BLACK SN750 NVMe SSD skubber grænserne for almindelig SSD-ydeevne.


PRÆSTATION BETYDER NOGET

WD BLACK-drevet lever livet i overhalingsbanen, uanset om du ønsker at øge dit systems samlede reaktionsevne eller indlæse spil og niveauer hurtigt, og skærer ned på din ventetid for at komme tilbage i aktion og få dig foran spillet.


Hastighed

Sekventielle læse-/skrivehastigheder på op til 3.470/3.000 MB/s2.


Kapacitet

Op til 2 TB kapacitet til udvidet storage.


PRÆSTATION BETYDER NOGET

Lev livet i den hurtige bane, uanset om du ønsker at øge dit systems overordnede lydhørhed eller indlæse spil og niveauer hurtigt, reducerer WD BLACK-drevet din ventetid for at komme tilbage til handling og får dig foran spillet.


PLADS TIL AT SPILLE

Kernen i WD BLACK-drevet er dets revolutionerende NAND-teknologi. Ved at fordoble lagertætheden fra sin forrige generation skubber vores 64-lags 3D NAND begrænsningerne ved opbevaring og viser den fantastiske bedrift ved NAND-innovation. Det betyder udvidet kapacitet på et enkeltsidet drev, der stort set er på størrelse med en tandpind, nok til at gemme dine store filer og videospil.


SLANK DESIGN

Hvert system er ikke skabt ens. Fra forskellige grafikkort og CPU'er til DRAM og opbevaring adskiller pc'er sig alle med hensyn til ydeevne og udseende. WD BLACK SSDs slanke og moderne model10 passer godt til stationære pc-bygninger, der understøtter M.2-formfaktoren og er den perfekte komponent til at supplere systemer med RGB-belysning og andre køleteknologier, såsom vandkøling.


WD SORT SSD DASHBOARD

WD BLACK SSD Dashboard giver dig mulighed for at optimere ydeevnen ved at aktivere spiltilstandsfunktionen. Dette deaktiverer funktionen til energibesparende tilstand på SSD'en, som holder dit drev fyring på alle cylindre under intense gaming sessioner.

Hurtige fakta

  • Vi er her for vores kunder
  • Vi er klar til at tilbyde en forskel
  • og være dit direkte valg som lagringspartner
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .