Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Western Digital Purple Surveillance internal hard drive 6TB

1 / 1

Western Digital Purple Surveillance internal hard drive 6TB

1153 kr.
3,5 ", 6000 GB, 5640 o / min, seriel ATA, HDD, 128 MBWestern Digital lilla overvågning, 3,5 ", 6000 GB, 5700 omdr./minOPBEVARING UDEN KONCESSIONER De er bygget til højopløselige dag- og nat sikkerhedssystemer. Med en understøttet arbejdsbyrde på op t
  • 3.5"
  • 5640 RPM
  • Cache 128 MB
Læs mere

3,5 ", 6000 GB, 5640 o / min, seriel ATA, HDD, 128 MB


Western Digital lilla overvågning, 3,5 ", 6000 GB, 5700 omdr./min


OPBEVARING UDEN KONCESSIONER De er bygget til højopløselige dag- og nat sikkerhedssystemer. Med en understøttet arbejdsbyrde på op til 180 TB om året1 og understøttelse af op til 64 kameraer er WD Purple -harddiske optimeret til sikkerhedssystemer. WD Purple 8TB, 10TB, 12TB, 14TB & 18TB-drev er designet til at understøtte Deep Learning-analyser i AI-aktiverede NVR'er, hvilket giver arbejdsbelastninger på op til 360TB om året og op til 16 AI-kanaler til analyse i systemet.


Den rigtige harddisk til jobbet WD Lilla harddiske er specielt designet til de ekstreme krav, som aktive aktive højsystemersystemer kræver døgnet rundt.


Ydeevne, du kan stole på WD Purple, fra en global leder inden for lagringsindustrien, er designet til videoafspilning i høj kvalitet, når du har mest brug for det.


Udvid din skærm med op til 64 WD Lilla harddiske er optimeret til at understøtte op til 64 kameraer, hvilket giver dig fleksibiliteten til at opgradere eller udvide dit sikkerhedssystem.


Problemfri integration Med den brede vifte af brancheførende chassis og chipsæt understøttet, finder du helt sikkert konfigurationen og kompatibiliteten til din NVR.


Less Is More Lavt strømforbrug er en absolut nødvendighed i et sikkerhedsmiljø med høj temperatur, der altid er tændt. IntelliSeek -teknologien hjælper med at reducere skadelig støj og vibrationer i miljøet.


Designet til sikkerhed WD Purple -harddisken er designet til både DVR- og NVR -sikkerhedssystemer og er kompatibel med mange førende overvågnings- og sikkerhedsløsningsudbydere. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte opbevaring til dit system.

Hurtige fakta

  • 3.5"
  • 5640 RPM
  • Cache 128 MB
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .