Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22
WACOM Tegne Skærm Cintiq 22

1 / 7

WACOM Tegne Skærm Cintiq 22

8490 kr.
Find din stil med Wacom Cintiq Wacom Cintiq er en kreativ tegne skærm til dig der ønsker at skabe direkte på skærmen og perfekt til dig der ønsker at starte din karriere som kreatør. Fantastiske farver, HD-
Læs mere

Find din stil med Wacom Cintiq
Wacom Cintiq er en kreativ tegne skærm til dig der ønsker at skabe direkte på skærmen og perfekt til dig der ønsker at starte din karriere som kreatør. Fantastiske farver, HD-opløsning og ergonomisk design kombineret med den trykfølsomme pen Pro Pen 2.
Wacom Cintiq kombinerer en batterifri pen og skærm til en problemfri oplevelse der føles naturlig. Wacom Cintiq har skærmopløsningen 1920 x 1080 (HD) er bygget til kreativitet med antirefleksoverflade, reduceret parallax, foldbare ben og meget mere, der gør din arbejdsgang lettere. Derudover er den holdbar og ridsefast.

Skærmen er perfekt til hobbyister, studerende eller håbefulde skabere, der ønsker at tage deres kreativitet til det næste niveau.
Start din kreative karriere og find din stil med Wacom Cintiq.

Skræddersy dit arbejde endnu mere - Wacom Cintiq er kompatibel med en række tilbehørspenner.

Nøglefunktioner

  • Sammenfoldelige ben, så du nemt kan få den perfekte position fra helt flad til 19 ° hældning. For endnu mere fleksibilitet og bedre ergonomi findes et eksternt stativ (sælges separat)
  •  Wacom Pro Pen 2 tilbyder præcision og kontrol med 8.192 trykfølsomhedsniveauer, vippefølsomhed og lav aktiveringseffekt. Wacom Pro Pen 2 ser ud og føles som en almindelig pen.
  • Pennen behøver aldrig at blive opladet - EMR (Electro Magnetic Resonance) -teknologi får sin kraft fra din Wacom Cintiq.
  • Behagelig i din hånd - pennen er afbalanceret og har et gummigreb og to programmerbare sideknapper der er lette at nå.
  • Undgå distraherende refleksioner, mens du arbejder - takket være et lag antireflekterende film.
  • Med reduceret parallax sammenlignet med tidligere teknologi ender markøren hvor du forventer det - under pennespidsen.
  • Stol på Wacom Cintiq til ethvert projekt - takket være slidstærkt og ridsefast materiale.

For mere information, se downloadbar pdf under fanen produktmedier nedenfor. ???????

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter