Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Versa 2 SE røgvævet

Versa 2 SE røgvævet
Versa 2 SE røgvævet
Versa 2 SE røgvævet
Versa 2 SE røgvævet
1766 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Sæt bjælken højere med Fitbit Versa 2 Special Edition. Med et jacquard vævet armbånd og et klassisk silikone armbånd får du to stilfulde udseende i et. Udnyt alle funktioner såsom søvnvurderinger, avancerede træningsfunktioner, 4+ dages batterilevetid, Fitbit Pay, klar til stemmestyring og mere. Dette er smartwatchet, der er klar til alt. Få to stilfulde udseende i et med Fitbit Versa 2 Special Edition - et mønstret jacquard vævet armbånd og et klassisk silikone armbånd.

- Registrerer al din daglige aktivitet
- Vandtæt ned til 50m
- Pulsmåling og søvnvurdering
- Mere end 4+ dages batterilevetid
Apps og meddelelser
- Skærmindstilling altid tændt

Registrerer al daglig aktivitet
Versa 2 registrerer din daglige aktivitet som trin, afstand, aktive minutter og kalorieforbrænding, så du følger, hvordan hver del af din dag fører dig tættere på dine mål.

Vandtæt ned til 50m
Versa Lite er vandtæt ned til 50 meter, hvilket betyder at du kan bruge den i poolen, i brusebadet, på stranden og meget mere.

Pulsmåling
Med pulsmåling 24/7 får du et bedre overblik over kalorieforbrug, kan optimere din indsats under træningen og se tendenser til hvilepuls og fitnessstatus i Fitbit-appen.

Meddelelser
Modtag underretninger om telefonopkald, tekstbeskeder, kalenderbegivenheder og apps som Gmail og Facebook. Du kan sende hurtige svar direkte fra håndleddet. (Fungerer når din mobil er i nærheden, hurtigt sw

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.